Jandarma göz açtırmadı

Geçtiğimiz gün İnegöl’de meydana gelen olayda, üzerinde sahte para ve araçlarında uyuşturucu madde bulunan şahıslar, İnegöl Jandarma İlçe Komutanlığı’nın başarılı çalışmaları sonucu yakalandı. 1 Kişi çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise serbest kaldı.

Yayınlama: 18.03.2016
438
A+
A-

16 Mart 2016 günü saat 01.00 sıralarında gelen ihbarda bir petrol istasyonuna gelen şahısların sahte Türk Lirası vermek istedikleri bilgisini alan İnegöl Jandarma Ekipleri hemen harekete geçti.

 

Şahısların yakalanması maksadıyla zaman kaybetmeksizin İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince harekete geçildi ve şüpheli şahısların kullandıkları araç, İnegöl Çeltikçi – Cerrah Mahallesi güzergahında durduruldu. Gerekli adli izinlerin alınmasının ardından, E.B. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada seri numaraları aynı olan 5 adet sahte 100 TL., araç içerisinde yapılan aramada ise ön yolcu koltuğunun altında seri numaraları aynı (7) adet sahte 100 TL. ve kağıt içerisinde sarılı vaziyette 1 gr. kubar esrar ele geçirildi.






 

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda sahte paralara el konulurken, adli makamlara sevk edilen E.B. isimli şüpheli tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Araçta bulunan D.G. ve A.E. isimli şüpheli şahıslar ise denetimli serbestlik kararı ile serbest bırakıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş