Kafkasspor maçı öncesi moral dopingi

Kurtuluşspor Başkanı İbrahim Demirtaş Ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Kafkasspor maçı öncesi moral depolamak amacıyla, Kurtuluşspor tesislerinde yapılan gece antrenmanı sonrası futbolculara köfte ikramında bulunuldu.

Yayınlama: 22.01.2015
638
A+
A-

Kurtuluşspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz gün yapılan idman sonrası, futbolcularla bir araya gelerek köfte ikramında bulundu.

 

KAFKASSPOR DOST VE KARDEŞ KULÜBÜMÜZDÜR






Yemek sonrası açıklama yapan Demirtaş “Perşembe günü kendi sahamızda Kafkasspor ile derbi maçına çıkacağız. Kafkasspor dost ve kardeş kulübümüzdür. Seyirciler açısından her iki takımında seyir zevki yüksek bir futbol oynayacağına inanıyorum. Sahaya her iki takımda kazanmak için çıkacaktır. Tabiki maçtan üç puan almak istiyoruz. Spor demek kardeşlik demektir, önce kardeşlik kazansın diyorum” dedi.

 

GURUPTA ZAYIF RAKİP YOK

Zor bir grupta mücadele ettiklerini söyleyen Demirtaş “Grubumuzda zayıf rakip olmadığını cihanspor maçında gördük. Her takım kazanıp, kaybedebildiği bir grupta mücadele ediyoruz. 12.Haftaya gelmemize rağmen grupta 8 takımında ilk üçe girip play ofa çıkma şansının olduğunu görüyoruz. İlk hedef olarak Grubumuzda kalan maçları kazanıp Play ofa yükselmek istiyoruz. Yıllardır süren Bal Ligi hasretimizi bu sene sona ereceğine inanıyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş