Kafkas’ta hedef 3 puan

Kafkasspor Teknik Direktörü Eser Pullu haftanın bazı değerlendirmelerde bulunarak, Duaçınarı müsabakasından 3 puan çıkaracaklarını ifade etti.

Yayınlama: 13.11.2015
434
A+
A-

KAFKASSPOR’DA ÇALIŞMAKTAN MEMNUNUM

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Pullu, “Benim sezon başında kendime ait planları düşündüğümde hangi takım üst ligi kaldırabilir, tesis anlamında ve camia anlamında, hangi takım bu yükü kaldırabilir, bunun düşüncesi ile buraya geldim. Uzaktan da takip ettiğim kadarı ile senelerdir Kafkasspor’u takip ediyorum. Camia olarakta, tesisleşme anlamında da bu yükü kaldıracak bir ekip olarak görünüyor. Bende bu kulübün özlemi Bal ligi olduğu için, üst ligler olduğu için, bu özlemlerini bildiğim için ortak bir düşünce ile geldik konuştuk, Arkadaşlar sağ olsunlar davet ettiler. Baktık ki inançlarımız, doğrularımız aynı yönde paralel, isteklerimiz aynı yönde paralel, bende hedefli bir antrenör olduğum için, o anlamda burada bir birliktelik sağlandı. Şimdiye kadarda bu birliktelikten de memnunum”

 






ERTELEMELER BİZİ ETKİLEDİ

“Çeşitli terslikler oldu, ikinci hafta bay olmamız, gündemdeki olaylar sebebi ile maçların tatil edilmesi, arkasından seçim dolayısı ile tatil edilmesi bize bu bir handikap yarattı. Son oynadığımız Gürsu maçı ile ilgili konuşmak gerekirse de onlar bizim rakibimiz. Gürsu maçında kötü oynamadık, top bizdeydi ama 3.bölgede biraz daha fazla gol pozisyonu fazla üretebilirdik. Maçta erken gol yedik. Oyuna 1-0 mağlup başladık. 3.golü yemeseydik oyunu çevirebilirdik. Oyuncularımızda o güç ve istek vardı. Oyuncularımızı bu yüzden tebrik ediyorum. Maçı hiçbir zaman kabullenmediler. Kaybettiğimiz bir maçtı, bunu artıya çevirmek için yaptığımız hataları görüp, daha iyi çalışarak hatalarımızı telafi edeceğiz. Camianın hak ettiği skorları önümüzdeki maçlarda alacağımıza inanıyorum”

 

GOL SORUNUNU AŞACAĞIZ

“Gol bulmak için 3.bölgeye kadar geliyoruz, fakat asistlerde veya gol pozisyonlarında biraz, doğru zamanda doğru paslar yapamıyoruz, doğru vuruşlar yapamıyoruz. Bundan sonra bunun üzerinde çalışacağız. O açığımızı da böyle kapatacağız”

 

“Kafkasspor’un her maçı final. Şimdi biz zaten ilersini düşünmüyoruz, biz bir önümüzdeki maçı düşünüyoruz. Ben futbolcularımıza devamlı ben şunu söylüyorum, biz önümüzdeki maçı düşünüyoruz. Şimdi biz yatacağız kalkacağız Kafkasspor’un ilk maçı Duaçınarı ile, Duaçınarı maçında neler yapabiliriz, onların artıları, bizim artılarımız, onların artılarını, bizim eksilerimizi değerlendirip ona göre çalışma yapacağız. İyi bir şekilde maça hazırlanacağız” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş