Kontrolden çıktı AVM’ye daldı

İnegöl-Alanyurt yolunda meydana gelen olayda, kontrolden çıkan araç, park halindeki 3 araca çarptıktan sonra alış veriş merkezine girdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 24.02.2015
708
A+
A-

Saat 21.00 sıralarında Alanyurt’tan İnegöl’e seyir halinde olan sürücü 24 yaşındaki Erdinç Turan yönetimindeki 16 R 1935 plakalı özel otomobil Metal sanayi kavşağında direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan özel otomobil, yol sağındaki kaldırıma da çıkıp park halindeki sırasıyla 16 KLC 19, 16 KDV 02 ve 16 J 6588 plakalı özel otomobillere çarparak Fulla Alışveriş Merkezinin camından içeri girdi.

 

KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI






Mağaza içinde alışveriş yapan müşteriler ve mağaza çalışanları mağaza camlarının kırılıp otomobilin mağaza içine girdiğini görünce korku dolu anlar yaşadılar.

 

KAZA UCUZ ATLATILDI

Kaza sonucunda mağaza içerisine kadar girerek hurdaya dönen özel otomobilin sürücüsü Erdinç Turan ve yanındaki arkadaşı 23 yaşındaki Halim Taşan kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki ekipler, şok geçiren otomobildeki iki kişiye ayaküstü tedavi ettiler. Yaralanmayan fakat şoka giren otomobildeki iki kişi emniyet ekiplerince Acil servise götürerek sağlık kontrolünden geçirildiler. Sağlık durumları iyi olan gençler, gözaltına alındı.

 

MÜŞTERİLER KILPAYI KURTULDU

Fulla AVM’den alışveriş yapıp dışarı çıkan müşterilerin bazıları önlerinden geçen özel otomobili görünce şok geçirdiler.

 

O ANI ANLATTI

Fulla AVM Genel Müdürü Mustafa Yaşar, “Kazanın olduğu sırada aracın girdiği yere çok yakındım. Bir anda camlar kırıldı ve araç içeri girdi. Aracın girdiği yerde o sırada müşterilerin olmayışı büyük şanstı. Allah korudu. Herkese geçmiş olsun” dedi. AVM içindeki araç çekici yardımı ile olduğu yerden kaldırıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş