Kafkas’tan Saadet’e ziyaret

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği, siyasi parti ziyaretleri kapsamında, Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Yayınlama: 21.01.2016
445
A+
A-

Geçtiğimiz dönemde Olağan Kongresini gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği’nde Başkan Ömer Faruk Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, kongre sonrası yapılan siyasi parti ziyaretlerinin 3’üncüsünü Saadet Partisi İnegöl ilçe teşkilatına gerçekleştirdi.

 

İNEGÖL’ÜN EN AKTİF DERNEKLERİNDEN






Ziyarette çiçek takdiminden sonra bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü; “İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanına ve yönetimine bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Kafkas Folklor ve Kültür Derneği İnegöl’ümüzün en aktif derneklerinden bir tanesi. İkinci kez başkan seçilen Ömer Faruk kardeşimiz bizi mutlu ediyor. Yine yönetim kurulundaki kardeşlerimiz, abilerimiz İnegöl’ün tanıdık simalarından, tanıdığımız bildiğimiz isimler. İnşallah görevlerini layıkıyla, başarıyla yerine getireceklerine inancımız tam, kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

 

ÇİZGİMİZDEN SAPMADAN ÇALIŞIYORUZ

Dernek çalışmalarında bulunmanın özveri gerektirdiğini belirten Sütçü, “Dernek hizmetlerinde bulunmak her zaman özveri istiyor. Bazen maddi zorluklarla, manevi zorluklarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Bütün bunların hepsi birer fedakârlıktır. Biz Saadet Partisi olarak bugüne kadar gerek yerelde gerekse ulusalda çizgimizden hiç sapmadan ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi noktasında üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Bunu bir slogan olarak kullanmıyoruz. Nasıl rüzgâr eserse essin, ne kadar büyük kasırgalar eserse essin biz düşüncelerimizden taviz vermeden rahmetli Erbakan hocamızın 45 yıl boyunca yapmış olduğu hedefleri, ülkemiz adına bizde sorumluluk olarak taşıyoruz. Bu hedeflere ulaşabilmek içinde gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu hedeflerin başında ‘Yaşanabilir bir Türkiye’ geliyor ama yaşanabilir bir Türkiye’nin olabilmesi için, yaşanabilir bir İnegöl’ün olması gerekiyor. Biz yaşanabilir bir İnegöl istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“İSLAM BİRLİĞİ KURULMADAN KAN VE GÖZYAŞI DİNMEYECEK”

İslam coğrafyasının kan ve gözyaşı içinde olduğunu ifade eden Ertan Sütçü  “Yeniden büyük Türkiye’ye ihtiyacımız var. Şehrimiz bir mobilya şehri, dolayısıyla üreticimizin mobilyasını rahatlıkla satabilmesi için çevremizin, coğrafyamızın, İslam coğrafyasının kan ve gözyaşı içerisinde bulunmaması gerekiyor ki ürettiklerimizi rahatlıkla satabilelim. Şuanda İslam coğrafyası maalesef kan ve gözyaşı içerisinde, biz de bunun son bulmasını arzu ediyoruz. Bizim bunların son bulmasındaki mesajımız siyasi değil, gerçekten böyle olduğu için bu mesajı veriyoruz. Ben bu mesajı tekrar hatırlatmak istiyorum; İslam birliği kurulmadan, birliğimiz sağlanmadan akan kan ve gözyaşı bitmeyecektir. Bunun için de biz her ortamda düşüncelerimizi dile getirmeye devam edeceğiz. Adil bir dünyanın kurulmasını istiyoruz. Adalete dayalı bir dünyanın kurulmasını istiyoruz.  Bunun için de hangi düşünceye, mezhebe, inanca sahip olursanız olun dünya adil bir şekilde yönetilmeli. Bu yüzden de ülkemize ihtiyaç var. Ülkemizin liderliğine ihtiyaç var. İnşallah bu arzu ettiğimiz hedefler gerçekleşmiş olur. Bizler görev ve sorumluluklarımızı yerine getirirsek inanıyoruz ki Cenab-ı Hakk bizim önümüzü açacaktır. Bizler sadece gayret etmek ve mücadele etmekle sorumluyuz. Tekrar bu nazik ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

GURUR DUYUYORUZ

Ziyareti kabul ettikleri için Saadet Partisi İlçe Başkanına ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, “Bildiğiniz üzere yaptığımız genel kurul sonrası seçilen yönetim kurulumuz ile beraber siyasi partiler ve resmi kurum kuruluşları ziyaret etmeye başladık. Bu ziyaret kapsamında bu akşam da Saadet Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret ediyoruz. Burada olduğumuz için çok gurur duyuyoruz. Kafkas Derneği bildiğiniz gibi 40 yıldır sosyal ve kültürel alanda faaliyet gösteren bir derneğimiz. Derneğimiz bazı savaş durumlarından dolayı göç etmiş bir toplumun torunları yaklaşık 40 yıl önce dernekleşme ihtiyaç duyarak kurulmuş. Bugüne kadar kültürümüzü korumak, geliştirme ve gelecek nesillere aktarmada birçok çalışmalarda bulunmuş. Hem camiamızı hem ilçemizi hem de ülkemizi birçok uluslararası alanda festivallerde folklor ile temsil etmiştir.  Yine belediyelerimizin yapmış olduğu festivaller de her alanda camiamızı temsil etmiştir. Ben tekrar ziyareti kabulünüz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş