Kent Konseyi’nden Yeni Gazetecilere ziyaret

İnegöl Kent Konseyi Yönetimi, Yeni Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek, karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 05.03.2015
578
A+
A-

İnegöl Kent Konseyi Yönetim Kurulu, İnegöl gazeteciler derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu

 

YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI BEĞENİ İLE TAKİP EDİYORUZ






Ziyarette konuşan Dernek Başkanı İhsan Balakuş, “İnegöl için yaptıkları başarılı projelerle adından söz ettiren kent konseyi, yeni yönetimle beraber aktif bir kuruluş oldu. Yaptıkları çalışmaları beğeni ile takip ediyoruz. Kent Konseyimize başarılar diliyoruz ” dedi.

 

YILDA 50 PROJE HEDEFİ

Yılda 50 proje hedefleri olduklarını ifade eden Haydar Cerrah, “Yılda 50 proje hedefimiz vardı ama şu ana kadar 45 proje gerçekleştirdik. Zaman zaman sokaktaki vatandaştan güzel projeler alıyoruz. Bunların bir kısmını basın ile paylaşıyoruz. Bazılarını da ilgili mercilere iletiyoruz. Çalışmalarımızda basının önemli bir yeri var. Çalışmalarımızı kamuoyuna lanse etmekte basının önemli bir görevi var. Kaldırım işgali projesinde basının önemli bir desteği oldu. Bundan sonraki çalışmalarımızda da basının desteklerini bekliyoruz” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve Yönetimi,  Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve yönetimine çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş