Kırcalı ilçe birincisi oldu

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Orman Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlediği şiir, resim, mektup ve kompozisyon yarışmalarının lise düzeyindeki kompozisyon yarışmasında İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi Öğrencisi Selime Atabay, ilçe birinciliği kazandı.

Yayınlama: 22.03.2016
416
A+
A-

Konuyla ilgili bilgi veren okul müdür vekili Dilaver Babacan; “Okul olarak sosyal, kültürel etkinliklere ve değerler eğitimine önem veriyoruz. Elimizden geldikçe tüm yarışmalara ve projelere katılmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede Selime Atabay adlı öğrencimiz geçtiğimiz yıl aynı yarışmada hem ilçede hem de ildeki elemelerde de başarı göstererek Bursa ikinciliğini almıştı. Bu yıl ilde yapılmayan, ilçe çapında yapılan yarışmada birincilik elde ettik. Öğrencilerimizin başarıları bizleri mutlu etmektedir. Bu yarışmalarda başararı kazanmamızda öğrencilerimizi hazırlayan edebiyat öğretmenimiz Metin Kürümoğlu’nun büyük katkısı vardır. Kendisine ve öğrencimize teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

Öğrencileri yarışmaya hazırlayan A.Metin Kürümoğlu da; “Geçtiğimiz altı yedi yıllık sürece baktığımızda bir çok derece aldık. Öğrencilerimizle güzel bir hava yakaladık. Her yıl ilçe ve il düzeyinde ortalama üç dört derece alıyoruz. Bu yıl Türkiye birinciliği de almıştık. Yarışmalara profesyonel anlamda hazırlanıyoruz. İlçemizi başarıyla temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu konuda bize desteğini esirgemeyen okul müdürümüze çok teşekkür ederim” dedi.






 

Başarılı öğrenci Selime Atabay ise; “Geçtiğimiz yıl üç arkadaşımızla Bursa’yı SPK Türkiye finallerinde temsil etmiştik. Aynı zamanda ben de Orman haftasında ilçede ve il dereceleri aldım. Bu yıl birincilik aldığım için çok mutluyum. Başta müdürümüz olmak beni yarışmaya hazırlayan edebiyat öğretmenim Metin Kürümoğlu’na teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş