Kırsal mahallelerde çalışmalar devam ediyor

İnegöl Belediyesi kırsal mahallelerde tespit edilen ihtiyaçları gidermeye devam ediyor. Sarıpınar Mahallesi merkezinde bulunan eskimiş ve kullanılamaz halde olan tuvalet, belediye ekipleri tarafından önceki gün bakım ve onarımları yapılarak hizmete sunuldu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.05.2015
547
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafından yeni mahallelere yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Sarıpına Mahallesi’nde çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi.

 

FAYANS İŞLERİ SIFIRDAN YAPILMIŞTIR






Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “Kısa süre önce çalışmalara başlayan ekiplerimiz tarafından mevcut olan eski tuvalet, tadilatı yapılarak tamamen yenilenmiştir. Tadilat çalışmaları kapsamında mevcut tuvaletin tamamın da kalebodur ve fayans işleri sıfırdan yapılmıştır” dedi.

 

Eksik olan bayan tuvaletinin de projeye dâhil edilerek yapımının gerçekleştirildiğini belirten Yiğit, tuvaletlerin dışına mahalle halkının ihtiyacı olan abdest alma alanı oluşturulduğunu ve mahalle halkının kullanımına sunulduğunu belirtti.

           

SARIPINAR MAHALLE SAKİNLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR

Kırsal mahallelerdeki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini hatırlatan Yiğit; “Abdest alma yeri ve tuvaletlerin günümüz şartlarına uygun hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar en kısa sürede bitirilip Sarıpınar Mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulmuştur” dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİ OLARAK ÇOK MEMNUNUZ

Sarıpınar Mahalle Muhtarı Münir Muyan ise; “Yapılan çalışmalardan mahalle sakinleri olarak çok memnunuz. Bize bu hizmetleri ulaştıran İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’a ve emeği geçen tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş