Kış lastiği kullanmayan 4 araca ceza

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘Kış Lastiği’ uygulaması kapsamında Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptıkları denetimlerde 4 araca cezai işlem uyguladılar.

Yayınlama: 18.12.2014
508
A+
A-

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa Valiliği’nin aldığı karar ile 16 Aralık ile 01 Mart tarihleri arasında geçerli olan ‘Kış Lastiği’ uygulaması kapsamında çalışmalarını sürdürüyorlar. 16 Aralık tarihinde başlayan uygulama dün Organize Sanayi Bölgesi 1. Sokak üzerinde devam etti. Yaklaşık 2 saat süren uygulama kapsamında toplamda 35 araç denetime tabi tutulurken bunlardan 4 tanesine gerekli şartları yerine getirmediği gerekçesi ile cezai müeyyide uygulandı. Araç başına 519 TL ceza kesilirken uygulamaların süreceği öğrenildi.

 

KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU






Bursa Valiliği’nin aldığı kararla ilimizde 16 Aralık ile 01 Mart tarihleri arasında gereçli olan kış lastiği uygulaması kapsamında kamyon, çekici, tanker ve otobüs türü araçların tahrikli dingilleri üzerindeki tüm lastiklerinin kış lastiği olması zorunlu kılınıyor. Kamyonet, minibüs ve ‘A’ türü yetki belgelerine kayıtlı otomobillerde ise tüm lastikleri ile yarı römork ve römorkların frenleme tertibatı bulunan dingilleri üzerindeki tüm lastiklerinin kış lastiği olması zorunludur. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş