Kocaman’dan İnegölspor’a tebrik

İnegölspor’un Konyaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, her iki karşılaşmada da gösterdiği performanstan dolayı İnegölspor’u tebrik etti.

Yayınlama: 14.01.2016
475
A+
A-

TFF’nin Antalya’daki UEFA PRO Antrenör Lisansı Kursu’na katılan Taşkın Güngör’e TFF’den izin çıkmadı. Bordo Beyazlılar bu nedenle maça Yardımcı Antrenör Aydın Yavuz nezaretinde çıktı.

 

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, İnegölspor’u iki karşılaşmada verdiği mücadele için tebrik etti.






 

İki takım arasında klasman farkı olduğunu dile getiren Kocaman, “Son derece güzel goller attık ve galip geldik. Benim için hem gruptaki iddiamızı sürdürmek hem de Akhisar Belediyespor maçı öncesi moral bulmak açısından net ve güzel bir karşılaşma oldu” diye konuştu.

 

Maçtan sonra konuşan İnegölspor Yardımcı Antrenörü Aydın Yavuz ise, “İlk yarı istediğimizi yapamadık. İkinci yarı yaptığımız değişiklerle daha iyi oynadık. En az bir puan için buraya gelmiştik. Yalnız düşüncelerimiz olmadı” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş