Kongre genel merkez tarafından ertelendi

İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi’nin 3 Ekim 2015 tarihinden yapılacak olan olağan kongrenin erken seçim nedeni ile genel merkez tarafından ertelendiği bildirildi.

Yayınlama: 31.08.2015
523
A+
A-

Konu ile ilgili bilgilendirme basın açıklamasında CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Özge Eneş katıldı.

 

GENEL MERKEZ TARAFINDAN ERTELENDİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Örgütten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Kınabaş, “CHP İnegöl ilçe teşkilatının 3 Ekim 2015 tarihinde yapacağı olağan kongre kararını 1 Kasım 2015’de yapılacak olan erken genel seçim nedeniyle genel merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda 2 Kasım 2015 tarihinden itibaren delege seçimlerinin yapılmasına ve Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl ilçe teşkilatının alacağı kongre tarihini parti üyelerimize ve kamuoyuna tekrar duyuracağımızı bildiririz. Bu arada son 2 aydır şehit olan tüm asker ve polislerimize, ayrıca Artvin Hopa’da yaşanan sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

 

ÜLKEMİZE HUZUR VE BARIŞ GETİRMESİNİ TEMENNİ EDERİM

Seçimin şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunan Kınabaş, “1 Kasım 2015 genel seçimlerinin ülkemize huzur ve barış getirmesini temenni ederim. 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş