Konukseverde Büyük Dönüşüm

Muratpaşa Belediyesi, 20 bin 357 nüfusuyla ilçenin en kalabalık mahallerinden Konuksever’de 14 farklı noktada 46 çöp konteynerini yeraltına aldı.

Yayınlama: 08.02.2017
990
A+
A-

2016 yılında 313 noktada bin 156 çöp konteynerini yeraltına alarak son 5 yılın toplamından daha fazla çöp konteynerini yeraltına alan Muratpaşa Belediyesi, yeni yılın ilk ayında temposunu arttırarak çalışmalarına devam ediyor. Muratpaşa’da Ocak ayında, olumsuz hava şartlarına rağmen, yeraltına alınan çöp konteyner sayısı 98 oldu.

Çalışmalarını 20 bin 357 nüfusuyla Muratpaşa’nın en kalabalık 6’ncı mahallesi Konuksever’de sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede bugüne kadar toplam 46 çöp konteynerini yeraltına aldı. Ekipler, yeraltı asansörlü çöp konteynerlerini 14 noktaya yerleştirdi.

Yeraltı sisteminin avantajları






Muratpaşa Belediyesi’nin kendi tesislerinde imalatını gerçekleştirdiği yeraltı asansörlü çöp konteyner sisteminin aynı zaman da patentinin de sahibi. Çöpün toplandığı hazne yeraltında kaldığı için görüntü ve çevre kirliliği de ortadan kaldırıldı. Yerden sağladığı tasarrufun yanı sıra yaya ve araç geçişlerini kolaylaştıran sistem aynı zamanda çocukların güvenle oynayabileceği alanlar da oluşturuyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş