Korkmaz: Sorunun çözüleceğinden eminim

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Bursa ve İnegöl çalışan servislerin çözüme kavuşturulmasını beklediklerini ifade etti. Bahattin Korkmaz, “Sorunları BURULAŞ’la konuşup çözüleceğinden eminim” dedi.

Yayınlama: 09.04.2014
952
A+
A-

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz Bursa ve İnegöl arasındaki taşımacılığın sorunlarının çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

 

U BELGELERLE ALAKALI TAHMİN EDİYORUM SIKINTI YAŞAMAYACAĞIZ






U Belgelerle alakalı sıkıntı yaşamayacaklarını tahmin ettiğini ifade eden Korkmaz, “U Belgelerle alakalı tahmin ediyorum sıkıntı yaşamayacağız. Yapılan istişareler bu doğrultuda. Kimse tabi ne esnafın, ne vatandaşın, ne de servisçinin, hiç kimsenin mağdur olmasını istemez. Zaten önümüzde Mudanya ve Gemlik örneği de var. Taşıma tamamen BURULAŞ’a taşındı. BURULAŞ’ta bu işle alakalı daha teknik kadrolar var. Biz 4 yıldan beri İnegöl Belediyesi’yle güzel çalışmalarımız oldu. Biz kesinlikle eminiz ki, Şoförler Odası olarak, Büyükşehirle çok güzel diyaloglarda olacağımızı tahmin ediyorum. Çünkü sonuçta biz seçimle gelen insanlarız. Herkes kendi kanununu, yetkisini biliyor. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanlığının da iyi bir düşüncede olduğunu inanıyorum. Büyük bir ihtimal öyledir. Tabi seçimler daha yeni bitti. Taşıma sadece ilçelerde değil, Türkiye genelinde sorun olduğu için bizde de sorun. Sorunları BURULAŞ’la konuşup çözüleceğinden eminim.  Bunu inşallah ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Tabi yöneticilerimizin de bu taşıma sorunlarıyla ilgili çalışmalarını bekliyoruz. Eski sıkıntıların olacağını tahmin etmiyorum. Çünkü herkes iyi niyetli… Sonuçta herkes işini yapacak.  Bizim ne Bursa’daki servisçinin önüne geçmek gibi bir durumumuz var nede İnegöl’deki servisçiye, “hadi gidin kardeşim” diyecek durumumuz var” dedi.

 

ONLAR KENDİ YERLERİNDE, BİZLERDE KENDİ YERİMİZDE ÇALIŞACAĞIZ

İnegöl servisçilerinin Bursa’da, Bursa servisçilerinin de İnegöl’de kontak kapatması gerektiğini söyleyen Korkmaz, şu ifadeleri kullandı: İnegöl’deki servisçinin Bursa’da çalışmasını tasvip etmiyorum. Nasıl Bursa’daki servisçinin, İnegöl’de çalışmasını tasnif etmiyorsak, buda böyledir. İnegöl’de 468 tane servisçi var. Bursa’da 300 küsur servisçi var. Onlar kendi yerlerinde, bizlerde kendi yerimizde çalışacağız. Ama tabi şu mutlaka olmalı: Biz büyük ilçeyiz. Çoğu il’den büyük olan bir ilçeyiz. Merkez ilçe olduk, hayıtlısı olsun. Bir sürü ağır organize sanayimiz var. Bursa’dan buraya gelen öğrencilerimiz var. Memur tabakamız var. Fabrikalara gelen işçiler var. Bizden daha yoğun, yani örnek vereyim bir Karacabey’e, Kemalpaşa’ya, bir İznik’e baktığımızda bizim herhalde günde 55-60 arabamız oradan servis getiriyor. Zaten doğrusu olan bu. Neden doğrusu olan bu? Bursa’dan çıkıp İnegöl’e gelen S plakalı bir araç, buraya gelince kontağı kapatacak. Bursa plakalı olduğu için burada çalışma gibi bir şey yok. Nasıl Bursa’da yoksa ve bunu tasnif etmiyorsak, böyle olmalı. Bu fabrika sahibi içinde daha avantajlı, bizim içimde daha avantajlı.

 

İNEGÖL SEYEHAT VE İNEGÖL TURİZM’DEN VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN

Bahattin Korkmaz, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: İnegöl Seyahat ve İnegöl Turizm’den vatandaşlar çok memnun. Gerçekten işlerinin gereğini çok iyi yapıyorlar. Bunun göz önünde bulundurulacağını düşünüyorum. Ve böyle devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylede olmalı diye düşünüyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş