Kosovalı öğrencilere çevre semineri

Özel Kosova Koleji Müdürlüğü ve İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliğinde Özel Kosova Koleji’nde 3/A ve 3/B sınıfı öğrencileri ile Eko-Tim üyelerine Çevre Bilinci Semineri verildi.

Yayınlama: 05.12.2015
477
A+
A-

İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Mühendisleri Yasin Akbaba ve Çiğdem Memiş tarafından verilen seminerde, çevre kirliliğinden örnekler verilerek atıkların neler olduğu, atıkların nasıl değerlendirileceği, atıkların bilinçsizce doğaya salındığında insanlara ne gibi zararlar verdiği ve atıkların toplanması konusunda öğrencilere düşen görevlerin neler olduğu üzerinde duruldu.

 

Çevre mühendislerini soru yağmuruna tutan öğrenciler, seminere yoğun ilgi gösterdiler ve çevre bilincine sahip olduklarını yetkililer önünde bir kez daha kanıtladılar.






 

 Seminer sonrası bir konuşma yapan Özel Devrim Kosova İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü  Erol Baştürk, “Çevreyi hor gören, geleceği zor görür. Sağlıklı yaşam, sağlıklı çevre ile olur. Biz doğayı korudukça, doğa da bizi korur. Ambalaj çöp değildir. Ayrıştırmak bilinçtir.
 Uçmuyorsa kuşlar, ölüyorsa balıklar, nasıl yaşar insanlar?” dedi

 

Okul Müdürü Erol Baştürk çevre bilinci konusundaki duyarlı davranışlarından dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Bayraktar’a teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş