Kurtuluşspor 0 – 2 Arabayatağı

U-19 1.Küme Amatör Ligi karşılaşmasında temsilcimiz Kurtuluşspor, rakibi Arabayatağı’na 2-0 mağlup oldu.

Yayınlama: 15.08.2015
544
A+
A-

Kurtuluspor U-19 takımı, U-19 1.Küme Amatör Ligi karşılaşmasında, İnegöl Kurtuluşspor Tesislerinde Araba Yatağı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

 

ÇOCUKLAR DEMORALİZE OLDU






Maçsonu açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor teknik sorumlusu Emre Güzen, “Grubun en zorlu takımıyla karşılaştık. İşimizin zor olduğunu biliyorduk. Maça iyi başlamaktı amacımız ama tam tersi oldu. Maçın başında konsantrasyon eksikliğinden golü yeyince, çocuklar demoralize oldu. Toparlanmaya çalışırken ikinci golü yedik. İkinci yarı daha istekli, arzulu olduğumuzu ve ıyı futbol oynadığımızı düşünüyorum. Ancak takımı ateşleyecek ilk golü bulamadık. Özellikle final paslarında başarılı olamadık. Rakibimizi ve İsmail turan hocamı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olup toparlanacağımız dan eminim. Sporcularımı da özellikle ikinci yarıdaki mücadeleleri için kutluyorum” dedi.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

2.dakikada Sağ kanattan ceza alanı içine yapılan orataya, ayak koyan İbrahim topu ağlara göndererek Arabayatağısporu 1-0 öne geçirdi.

 

18.Dakikada Ceza alanı dışından topa sert bir vuruş yapan Ercan takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında Arabayatağı üstün oynamasına rağmen bulduğu pozisyonları gole çeviremedi, ilk yarı 2-0 Arabayatğı U-19 futbol takımının üstünlüğü ile sona erdi.

 

2. Yarıya hızlı başlayan temsilcimiz, gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

 

HAKEMLER: Hakan Yemişken, Uğur Yüksel, Aytaç Günger.

 

YER: İnegöl Kurtuluşspor Tesisleri

 

KURTULUŞSPOR: Şahin , Erkan  (Dk.70 Kıvanç ), Muhammed , Ersin , Şamil , Özkan , Yücel , Fatih  (Dk.40 Adem ), İhsan , Yusuf , Soner  (dk.80 Mehmet )

 

TEKNİK DİREKTÖR: Emre Güzen

 

ARABAYATAĞI: Yakup 6, Duran 5 (Dk.75 Ali Can 5), Can 5, Ertan 5, Engin 5, Ercan 5 (Dk.85 Emre), Okan 4, Dinçer 5, İbrahim 6, Berat 5, Emre 5

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Turan

 

SARI KARTLAR: Dk.76 İhsan, Dk.82 Özkan, (Kurtuluşspor). Dk.42 Engin, Dk.90 Dinçer (Arabayatağı)

 

GOLLER: Dk.2 İbrahim, Dk.18 Ercan (Arabayatağı)

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş