Kurtuşuspor’dan hakeme tepki

Süper Amatör Liginde mücadele eden Kurtuluşspor bu hafta sahasında Duaçınarı ile karşılaş ve sahaya giren bir taraftar nedeni ile hakem maçı iptal etmişti. İptal edilen müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Başkan Yardımcısı İbrahim Demirtaş, taraftarın kendileri ile bir bağlantısının olmadığını ve alınan karara anlam veremediklerini ifade etti.

Yayınlama: 23.10.2015
422
A+
A-

KURTULUŞSPOR İTİRAZ ETTİ

Maçın 30.dakikada hakem tarafından tatil edilmesine Kurtuluşspor Kulübü itiraz etti. Sahaya atlayan taraftarın kendileriyle bir ilgisinin olmadığını savunan Kurtuluşspor kulübü İl Tertip Komitesi’ne başvuru yaptı.

 






Kurtuluşspor Başkan Yardımcısı İbrahim Demirtaş, sahaya giren şahsın kendi kulüpleriyle bir bağının olmadığını belirterek, hakemin maçı tatil etmesine bir anlam veremediğini söyledi. Demirtaş, karşılaşmanın tatil edilmesini kabul etmediklerini, karşılaşmanın tekrarını talep ettiklerini söyledi.

 

HAKEMİ KINIYORUM

Demirtaş ayrıca “Bursa’da oynadığımız maçlarda emniyet tarafından güvenlik tedbirleri daha fazla oluyor. Duaçınar maçımızda emniyet tedbirleri yetersizdi. Kulüp olarak gerekirse tribünleri boşatabileceğimizi söyledik buna rağmen hakem maçı oynatmadı. Karşılaşmayı yöneten hakemi ve sahaya atlayan taraftarı kınıyorum. Duaçınar kulübü ile yıllardır dostluğumuz devam ediyor. Duçınarspor Kulüp Başkanı Çetin Yıldız’a maç öncesi dostluğumuzun devam etmesi için çiçek verdik. Kendisini kulübümüzü de ağırladık. Ayrıca Çetin Yıldız, yaşanan olaylarda kulübümüzün bir suçu olmadığını ve maçın yeniden oynanması gerektiğini il tertip komitesine yazılı ve sözlü bildirdi” şeklinde ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş