Kütüphanede anlamlı program

Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeni ile Gençlik Merkezi çalışanlarının düzenlediği programla, İnegöl Şakir Lakşe İlkokulu 3. sınıf öğrencileri İlçe Kütüphanesi’nde hafta ile ilgili şiirler okudu.

Yayınlama: 17.11.2015
581
A+
A-

Şakir Lakşe İlkokulu 3. sınıf öğrencileri arasında kütüphaneye üye olmayan öğrencilerde üyeliklerini yaptırdı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezi görevlilerinden Şule Dede, “Kasım ayının ikinci haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftasını, İnegöl Şakir Lakşe İlkokulunun 3. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ile İnegöl İlçe Halk Kütüphanesine giderek kutladık. Kütüphane memuru kurum hakkında çocuklara bilgi verdikten sonra Dünya Çocuk Kitapları Haftasının anlam ve önemini anlattık. İşletme Fakültesi temsilcimizin de gönüllü olarak katılıp hikâye okuduğu etkinliğimizde çocuklarımız hafta ile ilgili şiirler okudu. Kütüphaneye üye olmayan çocukların kütüphaneye üyelikleri yapılarak kütüphane müdürü tarafından bir de kalem ve anahtarlık hediye edildi. Üyeliklerin tamamlanmasıyla herkes bir kitap seçerek kütüphanede hep birlikte yarım saat kitap okuduk. Türkiye’de bir ilk olan kitap temizleme makinesiyle de tanışan çocuklar, artık daha sık buraya geleceklerini belirttiler” dedi.






 

Bu ziyaretin çocuklar için anlamlı bir alışkanlığa ilk adım olduğunu belirten öğretmenleri ve kurum yetkilileri Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş