Magiadtan Genel Müdür Coşkuna Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ömer Geriter’i makamında kabul etti.

Yayınlama: 10.02.2017
887
A+
A-

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız da yer aldı. Genel Müdür Coşkun, yeni görevleri nedeniyle MAGİAD Başkanı seçilen Ömer Geriter ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti. Geriter, Yaşar Coşkun tecrübesinde bir ismi ziyaret etmenin önemine değindikten sonra, ziyaretten önemli donelerle ayrıldıklarını ifade etti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ise, genç isimlere destek olmanın önemine değinerek şöyle konuştu: “Hepimiz Manisa’ya ve Manisalılara hizmet etme noktasında çalışmalara imza atmak için çalışıyoruz. Ben de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nda uzun yıllar görev yapmıştım. Ömer kardeşimiz de MAGİAD’a Başkan olarak seçildi. Bugüne kadar birçok tecrübe edindik ve şimdi de bu tecrübeleri genç arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor ve nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş