Manav gençlerden Aktaş’a ziyaret

İnegöl Manavlar Derneği bünyesinde oluşturulan Gençlik Kolları, tanıtım ziyaretlerine devam ediyor. Manavlar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Enis Genci, gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 11.11.2015
393
A+
A-

Ziyarette söz alan Genci, “Bizler Manavlar Derneği Gençlik Kolları olarak derneğimiz bünyesinde kurulan yeni bir oluşumuz. Gerçekleştirdiğimiz protokol ziyaretleriyle ilçemizde önemli görevler yürüten büyüklerimizi ziyaret ederek hem kendimizi tanıtıyor hem de projelerimizden bahsediyoruz. Kaymakamımızın ardından ikinci ziyaretimizi değerli büyüğümüz, Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a gerçekleştirmek istedik. Sağ olsun başkanımız yoğun programına rağmen bizleri kabul etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalardan ve İnegöl’e katmış olduğu değerden çok çok memnunuz. Bizde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projeler hakkında kendisiyle istişare etmek ve bizlere verebileceği değerli fikirlerini almak üzere geldik. Zaten başkanımız her zaman yanımızda olduğunu bizlere hissettirdi. Kendisine bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde Manavlar Derneği Gençlik Kolları olarak İnegöl’ümüz için neler yapabiliriz, bunu derdinde ve davasındayız. Kurulduğumuz günden itibaren bunun için çalışıyor, kendi içimizde bunun tartışmasını yapıyoruz” dedi.

 

Genci konuşmasının devamında; “Bizler ürettiğimiz projelerde kesinlikle bir siyasi düşünce ve tartışma ortamı oluşturmadan, bütün insanları bünyemizde kabul etmek için varız. Gençlerimizi bilinçlendirmek, kaliteli bir toplum yetiştirmek için varız. İnegöl’ümüz son yıllarda ortaya koyduğu projelerle Türkiye genelinde adını çok iyi duyurmuş bir şehir. Bizlerde dernek olarak büyüyen ve güçlenen İnegöl’ümüze bir nebze olsun katkı sağlarsak çok çok memnun oluruz” şeklinde konuştu.






 

Konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Aktaş; “Manavlar Derneğinin çok değerli gençlik kolları başkanı ve değerli yönetimine hoş geldiniz diyorum. Seçim sathı ve fuar yoğunluğundan dolayı arkadaşlarımızla ancak buluşabildik. Arkadaşlarımızla istişare edeceğiz, bizlere projelerini aktaracaklar, bizde bu konuda tecrübelerimizi, katkılarımız varsa onları ifade etmeye çalışacağız. Manavlar Derneği gerçekten İnegöl’ümüzdeki birbirinden önemli, değerli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi, güçlü bir dernek, üyesinin, mensubunun çok olduğu bir dernek. Manavlar Derneğimiz kısa bir süre önce çok değerli eski Bakanımız Efkan Ala’nın, Bursa Milletvekillerimizin ve yine İnegöl’deki birçok STK’nın katıldığı çok güzel bir organizasyon yaptı. O akşamda birlik beraberlik içerisinde aşure tadındaki İnegöl’ü hep beraber aşure sofrasında ağırladılar. Bende kendilerine bu ikramları için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra yapacakları çalışmalarla hem İnegöl’ün sosyal hayatına renk katacak, destek verecek hem de birlik ve beraberliğimizin, kardeşlik hukukumuzun artması noktasında önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Bu tip çalışmalar her zaman fedakârlık ister kardeşlerimiz de Allah razı olsun bu fedakârlığı göstermişler. Ben bu vesileyle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Muvaffakiyetler ve başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş