Memur-Sen’e bağlı sendikalardan Aktaş’a teşekkür

Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını yoğun bir tempoda devam eden İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, İnegöl Memur-Sen’in konuğu oldu. Toplantıda bir konuşma yapan Memur-Sen İnegöl Temsilcisi Sinan Aktaş, Alinur Aktaş’ın eğitim alanında yapmış olduğu çalışmaları herkes tarafından takdirle karşılandığını ifade ederek; hem teşekkür etti hem de yeni dönemde başarılar diledi.

Yayınlama: 27.03.2014
949
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş önceki gün İnegöl’deki Memur Sen’e bağlı; Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen-Büro Memur Sen, Bem-Bir Sen, Toç-Bir Sen, Diyanet-Sen üyelerinin oluşan 150 kişi ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Memur-Sen İnegöl Temsilcisi Sinan Aktaş toplantıda yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: Memur-sen’e bağlı 11 sendika ve 2000 civarında üyesiyle İnegöl’de güçlü bir sivil toplum kuruluşuyuz. Memur-Sen 1992 yılı itibariyle merhum Mehmet Akif İnan ve inanmış birkaç dava adamıyla kurulmuştur. O günden bu yana ülke gündeminde söz almış özellikle; “Türkiye’nin vesayet rejimine son vermesinde, demokratik adil bir düzen kurmasında ve istikrarı kurumsallaştırmasında” iradesini kullanmış bir Memur-Sen vardır. Memur-Sen’in yolu millet çizgisidir, gücü milletin değerleridir, adresi milletin iradesinin yanıdır. Bu hiçbir zaman değişmeyecektir. Bu kahvaltı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın İnegöl eğitimine sağladığı katkıları, faydaları herkes takdir etmiştir. İlçemizde okullarımızın, dolayısıyla idarecilerimizin birçok meselesini çözmüş ve belediye hizmetlerini okullara ulaştırmıştır. Bu açıdan da kendilerini takdir ediyor, yeni dönemde başarılar diliyoruz.






 

EĞİTİME ÇOK DAHA FAZLA DESTEK OLACAĞIZ

İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş ise yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi:  Öncelikle değerli başkanım Sinan Aktaş ve yönetim kuruluna ve siz kıymetli üyelerine, ülke meselelerinde sendika olarak duyarlı tavrınız, ortak akılla hareket etmenizden dolayı teşekkür ederim. Eğitime arsa tahsislerinden tutunda, başarılı öğrencilerimizin ödüllendirilmesine kadar birçok alanda asli görevimiz olmadığı halde gönüllü olarak katkıda bulunuyor, dönem dönem de okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonra da Büyükşehir’in güzelliklerinden faydalanacağımız için eğitime çok daha fazla destek olacağız inşallah.

 

YENİ DÖNEM PROJELERİNİ İSTİŞARE EDEREK HAZIRLADIK

İnegöl AVM, Yeni Pazaryeri, İnegöl TOKİ Konutları, İnegöl Mobilya Organize Sanayi Bölgesi, İnegöl Kent Müzesi gibi birçok yenilik bizim dönemimizde İnegöl’e kazandırılmış, İnegöl güney Marmara’nın ikinci büyük kenti olmuştur. Yeni döneme dair projelerimizi 10 konu başlığında toparladık. İnegöl’ün gerçeklerini göz önünde bulundurarak, STK’lar ile yaptığımız istişarelerde İnegöl’ün öncelikli konularını düşünerek, yeni yasayla köy ve beldeleri de düşünerek projelerimizi hazırladık. 91 köy ve 4 beldenin tamamını taradık. Her şeyi yapabilirsiniz ama yapığınız çalışmaların hukuki bir altyapısının yanında bütçe altyapınız da olmalı. Birçok projemizi Büyükşehir’in desteği ile yapacağız. Akıl veren, destek veren tüm Sivil Toplum kuruluşlarından, siz Memur-Sen üyelerinden Allah razı olsun.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş