Erzurumlularda Toprak dönemi

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği kongresi geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Kongre sonrası Erzurumluların yeni başkanı Ali Toprak oldu.

Yayınlama: 28.12.2015
467
A+
A-

Tek liste ile gidilen kongre sonrası Ali Toprak Başkanlığa seçilirken, bir önceki yönetim ise destek olmak için yönetici olarak Toprak’a destek verdi.

 

BU BİR BAYRAK YARIŞI






Kongre öncesi açıklamalarda bulunan Eski Başkan Fatih Öztürk, “1,5 Yıldır İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne başkanlık yapmaktayım. Öncelikle Yönetimdeki arkadaşlarıma, siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu soğuk günde zahmet ettiniz, buraya kadar geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün kongremizi gerçekleştireceğiz. Derneğimizin çeşitli problemleri var. Her dernekte olduğu gibi. Bizim derneğimizin de çeşitli problemleri var. Bunu burada uzun uzun anlatmaya gerek yok. Bu bir bayrak yarışı. Bizden önce olduğu gibi, bizden sonraki yönetimlerde bu bayrak yarışını en iyi şekilde devam ettirecek. İnegöl’deki Erzurumluların saygınlığını arttıracak, zaten saygı değer insanlarız. Bunun devamı da gelecektir. Yeni gelen yönetime başarılar dileyerek, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Faaliyet ve Denetim Raporlarının okunmasının ardından açık oylama yapıldı ve Ali Toprak Başkanlığa seçildi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Çiçeği burnunda Başkan Ali Toprak söz alarak, ” Değerli hemşerilerimizi, cümleten hoş geldiniz. Yeni yönetim olarak teveccühünüzden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar derneğimizde Fatih Başkanımızın yaptığı çalışmalardan dolayı huzurunuzda teşekkür ediyorum. Yeni yönetim ile birlikte, yeni dönemde elimizden geleni yapacağımızı şimdiden söylüyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş