MHP’de protokol ziyaretleri başladı

MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretlerine başladı. Besler ve yönetimi Kaymakam Ali Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamlarında ziyaret ettiler. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 12.02.2015
661
A+
A-

MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında dün sırasıyla Kaymakam Ali Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

 

HER TÜRLÜ GÖREVE TALİBİZ






İlk ziyaret Kaymakam Ali Akça’ya gerçekleştirildi. Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Ali Akça’ya çiçek takdim ettikten sonra bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, “4 Ocak 2015 tarihinde yaptığımız kongre ile MHP ilçe yönetiminde göreve geldik. Biz de aradan bir ay geçti ama protokolümüzü ziyaret etmek istedik. İnegöl’de birlikte yaşıyor, birlikte mücadele ediyoruz. Bizim üstümüze düşen görev olduğu zaman da her türlü göreve talibiz” dedi.

 

AKÇA’DAN İNEGÖL’E SİYASİ OLGUNLUK ÖVGÜSÜ

Yaklaşık 1,5 yıldır İnegöl’de olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Kaymakam Ali Akça, “İnegöl’e geldikten sonra 2 tane seçim yaşadım. Bir tanesi mahalli idareler seçimi bir tanesi de Cumhurbaşkanlığı seçimiydi. Kısmet olursa bu sene yine bir milletvekilliği seçimi yaşanacak. Dolayısıyla Allah ömür verirse 3. seçimi de İnegöl’de sizlerle birlikte yaşamış olacağız. Bu süreç içerisinde özellikle vurgulamak istediğim hadise şu; İnegöl’de TBMM’de grubu bulunan siyasi partilerimizin teşkilatları var, grubu bulunmayan siyasi partilerimizin teşkilatları var. İnegöl’ün siyasi kültürü gerçekten medeni seviyelerde. Bu seçimlerde İnegöl’ün mevcut parti teşkilatlarına baktığımda bazı arkadaşlarımız ilçe başkanıydı. Kongrelerle bugün farklı arkadaşlarımız parti başkanlığı görevlerini yürütüyorlar. Sizin partiniz de bunlardan bir tanesi. Yine bazı arkadaşlarımız farklı siyasi pozisyonlarda yer almak için ilçe başkanlığı görevlerini bıraktılar ama bütün bunların yanında İnegöl’de şahit olduğum siyasi olgunluk her zaman beni memnun etmiştir. Bunda sizin mensubu olduğunuz partinin de büyük katkısı vardır. Yine diğer siyasi parti teşkilatlarının bu konuda ciddi katkıları vardır. Bu medeniyet ölçüsündeki çıtanın yüksek tutulması noktasındaki gayretlerinizden dolayı sizlere ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizler İnegöllüsünüz. Hangi partiye mensup olursa olsun geçmişte bir birlikteliğiniz var. Çocukluğunuz ve gençliğiniz beraber geçti. Şuan mevcut zaman dilimi itibariyle yine birbirinizle arkadaşsınız. Siyasi arenada yarışma, mücadele zamanı içerisindeki esprileriniz de zaman zaman bana keyif veriyor. Birbirinize söylediğiniz ama birbirinizi incitmeyen, İnegöllülüğün ve insanlığın ön plana çıkarıldığı siyasi kültür benim tarafımdan takdirle karşılanıyor. Bizim için önemli olan bir diğer hadise de biz arzu ederiz ki bütün siyasi partilere eşit mesafede duralım, duruşumuz da budur. İnsanlarımız da hangi partiyi destekleyeceklerse hiçbir baskı ve etkilenme altında kalmadan sandığa gidip oylarını kullansınlar. Buna demokrasi diyoruz. Demokrasinin tecellisi noktasında Anayasamızda çok güzel bir tabir vardır; siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olarak sizleri görüyoruz. Mücadelenizde, yürüdüğünüz yolda Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

 

BESLER’DEN KÖSE’YE TEŞEKKÜR

MHP yönetimi Akça’nın ardından Başsavcı Osman Köse’yi ziyaret etti. Başsavcılık toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette Başsavcı Osman Köse’ye çiçek takdiminin ardından bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, “Gösterdiğiniz sıcak ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Göreviniz de sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

HER ZAMAN MİLLET İLE İÇ İÇEYİZ

Başsavcı Osman Köse ise, “Halk ile mahkemeler arasında bir soğukluk varmış gibi algılanabilir ama öyle değil. Biz her zaman millet ile iç içeyiz. Bu anlamda vatandaşlarımızın, teşkilatların bizleri ziyaret etmesinden mutluluk duyarız. O nedenle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş