MHP’DEN BÜYÜKŞEHİR’E TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, Hükümet Kavşağı bölgesine Büyükşehir tarafından yapı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Büyükşehir’i eleştirdi. Bayram İnegöl’ün il olması ile bu gibi durumlardan kurtulacağını ifade etti.

Yayınlama: 13.04.2016
412
A+
A-

Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan İrfan Bayram, “Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından eski hastane kavşağı önünde ki orta ayırıcıya yaklaşık 15 metre yüksekliğinde ne olduğu anlaşılamayan bir yapı dikilmiştir. Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye kamuoyunun aydınlatılması için birkaç sorumuz olacaktır.  Ne olduğu belirsiz yapı hangi amaçla oraya dikilmiştir? Bu yapı sadece termometre olarak mı kullanılacak yoksa içerisine gizlenmiş bir baz istasyonu mu var? Bu yapıyı dikerken İnegöl Belediyesi’ne haber verildi mi? Trafikte görüş alanının engellenmesi neticesinde olası bir kazada sorumluluk üstlenecek misiniz? Halkımızın gözüne sokar gibi “alın size dev hizmet” veyahut “Büyükşehir çalışıyor” der gibi şehrin meydanına dikilen bu yapıdan başka Büyükşehir’in ilçemize yaptığı büyük ve görkemli bir yatırımı var mıdır? Sayın Aktaş tarafından yapılması planlanan sarayın silueti bu ucube ile bozulmayacak mıdır?”

 

“AK Parti iktidarı tarafından yasalaşan, AK Parti’li İnegöl Belediyesi’nin ve AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı’nın 2014 Mahalli İdareler Seçiminden önce ballandıra ballandıra anlattığı bizim ise başından beri karşı çıktığımız Büyükşehir yasası, İnegöl’ümüz için maalesef tam bir felaket olmuştur. İnegöl’ümüzün düştüğü bu duruma kısaca AK Parti sebep olmuştur. Şu an yerel seçimlerde AK Parti’ye oy veren vatandaşlarımız dahi, Büyükşehir’den rahatsızlık duymaktadır. Ancak İnegöl’ümüzün bu duruma düşürülmesinin asıl müsebbibinin Altepe değil, AK Parti olduğu unutulmamalıdır. İnegöl’ün Büyükşehir’e bağlanmasına sebep olan Bütünşehir Yasasına ses çıkartmak bir yana, sorgulamadan savunan AK Parti İnegöl Teşkilatı ve sayın Aktaş AK Parti mi? İnegöl mü? tercihinde maalesef AK Parti’den yana seçimlerini yaparak sınıfta kalmış ve İnegöl’e en büyük kötülüğü yapmışlardır. Şayet İnegöl tercihi seçilerek bu yasaya karşı çıkılsa idi, belki koltuklarından olacak ve siyasi hayatları bitecekti ancak, İnegöl halkı ise bu ahde vefayı ömür boyu unutmayacak ve İnegöl’ün tarihine geçeceklerdi”






 

“Sayın Cumhurbaşkanı dün yaptığı açıklamada Yüksekova ve Cizre ilçelerinin il olması gerektiğini belirtmiştir. Ayrıca bu ilçelerin il olması halinde kavuşacağı olanakları sıralamıştır. Bu açıklamalar, 2014 Yerel Seçimleri öncesinde İnegöl’ün Büyükşehir’e bağlanmasının yanlış olduğu ve ‘İnegöl’ün il olması’ gerektiğini söylediğimizde ‘Bayburt İl oldu da ne oldu, İl olursak boyumuz mu uzayacak’ diyenlere adeta ders niteliğindedir. Yüksekova ve Cizre ilçelerinin il olması gündemde iken İnegöl’ümüzün il olmasının dile getirilememesi İnegöl siyasetçilerinin ayıbıdır. Ümitsiz olmakla beraber AK Parti İnegöl teşkilatına ve sayın Aktaş’a partilerinin tek başına iktidar olduğunu hatırlatarak bu duruma son vermek için Ankara’ya görüş bildirmelerini ve bu yönde ciddi bir çalışma yapmalarını tavsiye ediyoruz. Zira İnegöl’ümüzün, Bursa Büyükşehir himayesinden kurtulması için tek şansı il olmasıdır” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş