İnegölspor istikrar için sahaya çıkıyor

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, Ankara’da yaşanan terör saldırısı sonucunda ertelenen 6. hafta müsabakaları kapsamında bugün evinde Tuzlaspor ile karşılaşıyor.

Yayınlama: 03.11.2015
495
A+
A-

10 Ekim tarihinde Ankara Garı’nda yaşanan bombalı saldırı sonucunda 3 günlük milli yas dâhilinde ertelenen 6. hafta müsabakaları bu hafta içerisinde oynanıyor. Temsilcimiz İnegölspor, 6. haftadan ertelenen Tuzlaspor karşılaşmasına bugün çıkıyor.

 

ZİRVEYLE PUAN FARKI 8’E ÇIKTI






Taşkın Güngör’ün takımın başına gelmesi ile bir çıkış yakalayan, ilk bölümlerde baskın olmasına rağmen son bölümlerde fiziki yetersizliği sonucunda oyunu rakibe teslim eden İnegölspor, seyircisinin önünde 3 puana ulaşmak istiyor. Önceki hafta evinde ağırladığı Karagümrük’ü 3-0 ile geçen ve Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Keçiören ile 2-0 önde olmasına rağmen maçı tutamayarak 2-2 berabere kalan Bordo Beyazlı temsilcimiz, sahasında alacağı galibiyetle lider ile arasındaki 8 puanlık farkı azaltmak istiyor.

 

KIRMIZI KARTA TAHAMMÜL YOK

Yoğun maç trafiği esnasında yaşanması muhtemel sakatlıkları göz önüne alarak çalışmalarını sürdüren İnegölspor’da bunun yanı sıra kart cezaları can sıkıyor. Oynadığı son 4 müsabakada 3 kırmızı kart gören İnegölspor’da oyuncuların agresifliği göze çarpıyor. Amedspor müsabakasında Ekrem Sarıçam ve Tokatspor ile Keçiörengücü müsabakalarında Burak Uca’nın yediği kırmızı kartlar Teknik Direktör Taşkın Güngör’den tepki çekiyor.

 

9 MAÇTA 4 KIRMIZI

İnegölspor’un yanı sıra rakip Tuzlaspor’un da kırmızı kart konusunda sıkıntılar yaşadığı göze çarpıyor. Sezon başından bu yana 8’i lig, 1’i kupa olmak üzere 9 resmi müsabaka oynayan Tuzlaspor, bu maçların 4’ünde kırmızı kart görerek 10 kişi kaldı.

 

DÜDÜK BİRİNCİ’DE

Bugün saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı Ankara bölgesi hakemlerinden Eser Birinci yönetecek. Birinci’nin yardımcılığını ise; Ejder Yapıcı, Vural Gül ve Kadir Sağlam üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş