MHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu

İnegöl Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları, birlik beraberlik kahvaltı programı düzenledi.

Yayınlama: 01.02.2016
405
A+
A-

Şenol Düğün Salonunda gerçekleştirilen programa çok sayıda Milliyetçi Hareket Partili kadın katıldı.

 

Programda konuşan MHP İnegöl ilçe Kadın Kolları Başkanı Yudum Bayram “Öncelikle bugün bizleri kırmayıp, birlik, beraberlik ve muhabbet bağımızı güçlendirecek bu programı yapmamıza öncülük eden İl Kadın Kolları Başkanımız Semra hanıma ve bizleri kırmayıp bu soğukta buraya gelen sizlere teşekkürü ekibim ve şahsım adına bir borç bilirim” dedi.






 

FATİHALAR OKUNDU

Ülkücü davada hayatını kaybedenler için okunan Fatiha’nın ardından konuşmasına devam eden Yudum Bayram “Öncelikle şahadetinin yıldönümü olan ülkücü şehidimiz Ahmet Kerse’yi ve İnegöllü ülkücü şehidimiz Hasan Aydın’ı Fatihalarla anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Birliğimizin timsali, sancağımız olan üç hilalli bayrağımız altında olmaktan bu birliği görünce bir kez daha kendimle ve sizlerle gurur duydum. Rabbim bizleri bu yoldan ayırmasın” şeklinde konuştu.

 

TERÖR OLAYLARINA DEĞİNDİ

Son günlerde yaşanan terör olaylarına değinen Yudum Bayram, “Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları ve Türkmen kardeşlerimizin içinde olduğu durum nedeniyle birçok yiğidimizi şehit verdik. Hepsine Allah’tan rahmet, ailelerine ise sabır diliyorum. Rabbim şahadetlerini kabul etsin. Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları olarak, Türk Milleti’nin tarihin her döneminde kadına verdiği önem ve ona atfettiği statüye uygun olarak, kadınlarımızın başta eğitim seviyelerinin yükseltilmesi olmak üzere, her bakımdan gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatan ve milletiyle bölünmez bütünlüğü ile demokratik ve laik yapısını, her türlü yıkıcı ve bölücü akıma karşı korumaya ve güçlendirmeye çalışmak gibi amaçlarımızla, bu amaçlara ulaşmak için parti tüzük ve programında yer alan ilkeler ile Milliyetçi-Ülkücü tanımında ifadesini bulan, tutum ve davranışlarda bulunarak sonuna kadar ilerleyeceğiz“ dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş