Miniklerden 10 Kasım sergisi

Atatürk’ün 77. ölüm yıl dönümü nedeniyle 10 kasım haftası kapsamında Cumhuriyet İlk okulu anasınıfı öğrencilerinin “ 10 kasım” sergisi izlenime açıldı.

Yayınlama: 14.11.2015
640
A+
A-

Dün saat 13.00’de okulun anasınıfında düzenlenen sergiye Okul Müdürü Necati Sayın, öğretmenler ile veliler katıldı.

 

Anasınıfı öğretmenleri Saraç Yıldız ve Gülden Gündüz nezaretinde 40 minik öğrencinin yılbaşından bu yana yaptığı el emekleri izlenime sunuldu.






 

Sergi açılışı öğrencesi konuşma yapan Okul Müdürü Necati Sayın, “2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda, Atatürk Haftası nedeni il Ana Sınıfımızın açmış olduğu sergiye hepiniz hoş geldiniz. Anasınıflarının ne kadar önemli olduğunu hep birlikte burada yaşamış oluyoruz. Okulumuzun altyapısı olan anasınıfımız da, değerli öğretmen arkadaşlarımızın katkıları ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne kadar değer verdiğimizi hep birlikte görüyoruz. Anasınıfı deyip geçmemek lazım, yapmış olduğu eserler yabana atılacak eserler değil. Bu yaşlardaki çocuklarımızın yağmış olduğu bu sergiden dolayı gurur duyuyoruz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarda da nice başarılarla buluşurlar” dedi.

 

Konuşmanın ardından öğrenciler hep birlikte şiirler okudular. Açılışı yapılan sergi gezilerek incelendi. Minik öğrencilerin yaptığı anıtkabir ise velilerin ilgisini çekti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş