Mobilyacıların turnuvası start alıyor

İnegöl Mobilyacılar Odası’nın düzenlediği ve 28 Nisan’da start alacak Firmalar arası Halı Saha Futbol Turnuvası grupları ve maç programı belli oldu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.04.2015
615
A+
A-

50. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile etkinliklerine devam eden Mobilyacılar Odası’nın düzenlediği futbol turnuvası start alıyor.

 

AMAÇ DOSTLUK VE ARKADAŞLIK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Ümit Aybil, “Oda olarak Turnuvayı düzenlemekteki  amacımız; 1965 yılında kurulan odamızın 2015 yılı kuruluşunun 50.Yılı olması sebebi ile ilçemizde faaliyet gösteren Firmalar arasında Halı Saha Futbol Turnuvası düzenleyerek, dostluk ve arkadaşlık ortamının gelişmesine katkı sağlamak ve futbol rekabeti ile firmalar arasında yeni bir heyecan oluşmasını sağlamaktır”

 

TURNUVAYA 10 FİRMA BAŞVURDU

“Bu amaçla daha önce duyurusunu yaptığımız etkinliğimize toplam 10 firma başvurmuştur. Firmalarımızın katılımı ile 20 Nisan pazartesi günü odamızda yaptığımız kura çekimine göre ilk maçlar 28 Nisan 2015 Salı günü Mobilya Sanayi Bölgesinde bulunan Kafkas Sosyal Tesislerinde başlayacaktır. Firmalar arası Halı Saha Futbol Turnuvasında ilk maç saat 18.00 – 19.00 arası A Grubunda yer alan Santra Mobilya – Weltew Mobilya arasında oynanacaktır. Günün ikinci maçı ise saat 19.30 – 20.30 arasında Bayras Mobilya – Öz İspa Mobilya arasında oynanacaktır. Turnuvamızın katılımcı firmalarımıza, odamıza ve seyircilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş