MODEF’TE HAZIRLIKLAR TAMAM

Önümüzdeki günlerde 35. defa kapılarını açacak olan MODEF Fuarı ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirten MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 20 bin yerli ve 40 ülkeden de bini aşkın yabancı ziyaretçiyi ağırlayacaklarını söyledi.

Yayınlama: 24.03.2016
449
A+
A-

İÇİŞLERİ BAKANI EFKAN ALA FUARI AÇACAK

Fuarın açılışını İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın yapacağını belirten Uğurdağ, “İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala’yı fuarımızın açılışına davet ettik. Kendisi de geleceği ile ilgili söz verdi. Özel kalemi ile görüşmelerimizi yaptık. İnşallah İçişleri Bakanımız Efkan Ala, fuar günü burada olacaklar ve açılışını yapacaklar” dedi.

 






————————————————————————————————————————-

 

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 35. MODEF Fuarı öncesi dün bir basın açıklaması gerçekleştirerek hazırlıklar ile ilgili bilgi verdiler.

 

Ülkemizde mobilya üretiminin başkenti olarak kabul edilen ve 160 ülkeye yaptığı yaklaşık 350 milyon dolarlık ihracatla mobilya sektörüne damgasını vuran İnegöl, 35. MODEF Fuarına hazırlanıyor. İnegöllü mobilyacıların yeni modellerini görücüye çıkaracağı MODEF 2016 Mobilya Fuarı, 5-10 Nisan 2016 tarihlerinde İnegöl’de gerçekleştirilecek.

 

189 FİRMA KATILIYOR

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’nın da ortağı olduğu MODEF’in bu yıl 35. kez kapılarını açacağını, fuara 28 bin 500 metrekarelik kapalı alanda 189 firmanın katılacağını, 20 bin yerli ve 40 ülkeden bini aşkın yabancı ziyaretçinin beklendiğini açıkladı.

 

100 YILI AŞKIN GEÇMİŞE SAHİP

İnegöl Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan ve mobilya sektörünün büyük bir merakla beklediğini belirten Uğurdağ, “İnegöl, mobilya denince her zaman akla gelen bir merkez, bir buluşma alanı konumunda. İnegöl, bugün sadece Türkiye’de değil, dünyada da önemli mobilya merkezlerinden birisi olmuştur. Mobilya üretiminde 100 yılı aşkın geçmişe sahip olan, büyüklü küçüklü 2 bin civarında firma ve 2 milyon metrekare üretim alanı bulunan İnegöl bu özelliğiyle Bursa’nın gelişmesine de önemli katkı sağlıyor” dedi.

 

İNEGÖL MOBİLYASI KABINA SIĞMIYOR

MODEF’in İnegöl mobilyasının tanıtımına büyük katkı sağladığını da sözlerine ekleyen Uğurdağ, “Hızla büyüyen İnegöl mobilyası artık kabına sığmaz hale geldi. Mobilyada marka olan İnegöl’de çağdaş, inovatif, tasarıma dayalı, insanların ihtiyacına cevap veren üretimler yapılıyor ve fuar boyunca yeni iş fırsatları oluşturmak için yoğun ve özverili bir şekilde çalışmaya devam ediliyor” şeklinde konuştu.

 

TANITIMLAR ÜST DÜZEYDE

5-10 Nisan 2016 tarihlerinde İnegöl’de gerçekleştirilecek olan MODEF 2016 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın her gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacağını belirten Uğurdağ, “Medya planımızı kendi iç bünyemizde oluşturduk. Bununla ilgili hızlı ve ivedi bir çalışmamız oldu. 16 ulusal TV’de, 3 adet de yerel TV’de reklamlarımız çıkacak. Gazete reklamlarımız 7 ulusal ve 27 yerel gazetede çıkacak. Tanıtım organizasyonumuzda radyo ilanları çok önemli. 8 ulusal radyo, 34 yerel radyoda MODEF reklamlarımız önümüzdeki haftadan itibaren çıkmaya başlayacak. Bunun yanında açık hava reklamlarıyla tanıtımımızı destekledik. Ulusal TV ve gazetelerimiz önemli TV ve gazeteler. Bu seneki reklam ve medya tanıtımından üst düzey verim almayı umuyoruz” diye konuştu.

 

FUARI EFKAN ALA AÇACAK

Uğurdağ, “İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala’yı fuarımızın açılışına davet ettik. Kendisi de geleceği ile ilgili söz verdi. Özel kalemi ile görüşmelerimizi yaptık. İnşallah İçişleri Bakanımız Efkan Ala, fuar günü burada olacaklar ve açılışını yapacaklar. MODEF Fuarı’nın bu sene hem katılımcılar hem de mobilya sektörümüz açısından olumlu geçmesini temenni ediyorum” dedi.

 

KONAKLAMA SIKINTISI İNEGÖL’ÜN SORUNU

Geçtiğimiz fuarlarda yaşanan konaklama sıkıntısının bu fuarda ne durumda olduğunun sorulması üzerine konuşan Uğurdağ, “Otellerimizde şuan doluluk oranları üst düzeyde. Rezervasyon sıkıntısı yaşıyoruz. Bu sorun fuar döneminde çok üst düzeye çıksa da konaklama sorunu İnegöl’ün üst düzey bir sorunu. Bunu bilen ziyaretçilerimiz daha önceden rezervasyon yaptırıyorlar. Şuan bizim bildiğimiz kadarıyla otellerimizde fuar döneminde hiç yer yok. Yer bulamayanlar da Bursa’da konaklıyorlar. İnşallah üst düzeyde bir sıkıntı yaşamayız” şeklinde konuştu.

 

O SORUN BİR DAHA YAŞANMAYACAK

Fuara katılamayan şehir dışındaki mobilyacıların geçtiğimiz fuar dönemlerinde otel ve benzeri bölgelerde kendi stantlarını açarak müşteri çektiklerinin hatırlatılması üzerine konuşan Uğurdağ, “Bu konu ile alakalı otel temsilcileriyle görüştük. Bu tür olaylara girmemelerini, diğer firmalara otellerinde stant açtırmamalarını istedik. Arkadaşlar sağ olsunlar ricamızı kabul ettiler. Şuan itibariyle otellerimizde stant açılmayacak, bunun sözünü aldık. Onlar da ticari birer kuruluşlar ama sonuç itibariyle biz fuarda sektörümüzü temsil ediyoruz. Katılımcı firmalar ürünlerini fuarda sergilemeliler. Otel işletmecileri otelciliklerini yapacak biz de fuar organizasyonu yapacağız. Sonuç itibariyle herkes işini en iyi şekilde yapmak zorunda. Geçen hafta toplantımızı yaptık ve inşallah sıkıntı yaşamayacağız” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş