Mücahit Kardeşler ziyaret turunda

İnegöl’de kısa bir süre önce kurulan Mücahit Kardeşler Tasavvufi Sosyal Eğitim ve Yardımlaşma Derneği faaliyetlerine başladı. Dernek yönetimi ilk olarak Huzurevini ardından İlçe Müftüsü Bayram Canbey’i ziyaret ettiler.

Yayınlama: 03.02.2015
816
A+
A-

İnegöl’e bağlı Mesudiye Mahallesi’nde kısa bir süre önce kurulan Mücahit Kardeşler Tasavvufi Sosyal Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ilk etkinliğinde Huzurevinde yaşayan yaşlıları ziyaret ettiler.

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyarette Huzurevindeki yaşlılarla sohbet eden Dernek yönetimi ve üyeleri, Huzurevi sakinlerine def eşliğinde ilahiler söyleyerek çeşitli ikramlarda bulundular.






 

Huzurevinde kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Turgut Tepe, Huzurevinde yaşamını sürdüren yaşlılardan çıkmış oldukları bu yolda hayır dualar etmelerini istedi.

 

Mücahit Kardeşler Tasavvufi Sosyal Eğitim ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri ikinci ziyaretlerinde ise İlçe Müftüsü Bayram Canbey’i ziyaret ettiler.

 

Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Turgut Tepe, daha faydalı çalışmalar yapabilme adına İlçe Müftülüğü ile birlikte çalışmak istediklerini ve desteklerini beklediklerini söyledi.

 

Tepe ayrıca dernek merkezinde her Pazartesi ve perşembe günleri Kuran’ı Kerim dersleri, sohbet ve zikir gibi aktivitelerin olduğunu belirtti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş