Türkiye Şampiyonasına Gidecek Öğrencilere İNBİRDER’den Moral Yemeği

İnegöl Manavlar, Yörükler ve Muhacirler Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İNBİRDER) Yönetimi, Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Saime Sultan masa tenisi takımına moral yemeği verdi.

Yayınlama: 18.02.2016
415
A+
A-

Dün saat 12.00’da Enver İnegöl Köftecisi’nde bir araya gelen dernek yönetimi, okul idaresi, okul-aile birliği üyeleri ve başarılı sporcular, hoş sohbet esnasında geçen yemek ile moral buldular.

 

BAŞARILI OLURLARSA FIRSAT YAĞACAK






Yemeğin ardından bir konuşma yapan Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Maksut Hepgüven, “Okulumuzun Masa Tenisi takımı Bursa’da kızlarda 1. oldu, bölgede ise 2. olduk. Önümüzdeki günlerde Çorum’a Türkiye Şampiyonasına gidecekler. Kızlarımıza güveniyoruz. Katıldıkları turnuvalarda dereceler elde ettiler. Kendilerine başarılar diliyoruz. Başarılarından dolayı aile birliğimiz ve muhacirler derneğimiz bize sahip çıkarak yemek düzenlediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Türkiye Şampiyonu olacaklarına inanıyoruz. Başarılı olurlarsa Avrupa ayağı var. Başarılı olurlarsa ileride öğretmen olmak içinde kolaylık yaşayacaklar. Öğrencilerimizin başarısında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞARIDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

İnegöl Manavlar, Yörükler ve Muhacirler Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Ertaş ise, öğrencilerin başarısını kutlayarak; “Öğrencilerimize destek vermek için bu yemeği düzenledik. Katılacakları Türkiye Şampiyonası’nda kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah şampiyon olarak İnegöl’e dönecekler. Öğrencilerin başarısında emeği geçen okul idareci ve öğretmenlerini de tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş