Mücahit Kardeşlerden Aktaş’a ziyaret

Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği yönetimi protokol ziyaretleri kapsamında önceki gün İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Yayınlama: 09.02.2015
685
A+
A-

17 kişilik kalabalık bir heyetle Başkan Alinur Aktaş’ı ziyaret eden Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, destek istediler.

 

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Turgut Tepe, amaçlarının gençlere hem ahlaki yönden hem de sosyal yaşantılarında topluma faydalı bireyler olabilmelerini sağlayacak eğitimler vermek olduğunu kaydetti.






 

Allahtan korkan bir gençlik oluşturmak çabasında olduklarını dile getiren Teep, neslin daha iyi bir yere getirilmesi için çaba harcayacaklarını söyledi.

 

İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş ise Mücahit Kardeşler Tasavvufi Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin İnegöl’de tasavvufi derneği olarak ilk olduğunu ve çalışmalarının faydalı olacağına inandığını ifade etti. Başkan Aktaş ayrıca Belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş