Muhakkak kazanmamız gereken bir maç

İnegöl Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta sonu İnegöl İlçe Gençlik Hüzmetleri Spor Salon’unda ağırlanacak olan Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Muhakkak kazanmamız gereken bir maç” dedi.

Yayınlama: 19.02.2016
394
A+
A-

Turuncu-lacivertli ekibimiz, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Antrenör Aksoy gözetiminde, maçın oynanacağı İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Aksoy, antrenman öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Galatasaray maçını deplasmanda oynadık ve 3-1 kaybettik. Artık şimdi Fenerbahçe maçına bakıyoruz. İlk devre Galatasaray’ı kendi sahamızda, Fenerbahçe’yi deplasmanda yenmiştik. Şimdi deplasmanda yendiğimiz Fenerbahçe maçının bir yerde rövanşı oluyor. Bizimde puana ihtiyacımız var. Muhakkak kazanmamız gereken bir maç. Bu maç çok çok önemli. Tüm taraftarımızın desteğini bekliyoruz ve maçı beraberce yaşamak istiyoruz. Şuanda 7. sıradayız ve Galatasaray ve diğer takımlarla çok yakın puan mücadelemiz var. Buralardan sıyrılıp play-off’a girmek istiyoruz. Yani ilk 8 takım arasına girmek amacındayız. Bundan sonra oynayacağımız 6 maça her maçı kazanmak için çıkacağız.”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş