Müteahhitlerden CHP’ye tam destek

İnegöl Müteahhitler Derneği Yönetimi, CHP İnegöl Teşkilat Yönetimi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, Milletvekili seçimlerinde CHP’ye desteklerini esirgemeyeceklerini belirterek, “Biz Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu olarak, her zaman yanınızda olduğumuzu ve her konuda destek vereceğinizi, Milletvekili seçimlerinde desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Yayınlama: 15.01.2015
730
A+
A-

Gerçekleşen ziyarette MER-PA’nın çatısının çökmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Turan Neşe, MER-PA’nın ihalesinin İnegöllü Müteahhitlere verilmesi durumunda çatının çökme durumunun yaşanmayacağını söyledi.

 

İNŞAAT SEKTÖRÜ DÜNYANIN EN BÜYÜK SEKTÖRÜ






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, “Müteahhitler Derneği olarak, yeni başkanımıza ve yeni yönetime hayırlı olsun demeye geldik. Biz İnegöl’de zaman zaman bazı konulara değiniyoruz. Haklı olduğumuz yerler mutlaka sizlerce de var. İnşaat sektörü olarak çok önemli konularda desteğinizin olmasını istiyoruz. CHP’nin bize karşı, destek olmasını istiyoruz. Çünkü inşaat sektörü dünyanın en büyük sektörü… İnşaat sektörü durunca her şey durmaktadır. Onun için bizi biraz daha önemsemenizi ve desteklemenizi istiyorum” dedi.

 

MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE DESTEKLERİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİMİZ

Milletvekili seçimlerine CHP’ye desteklerini esirgemeyeceklerini belirten Baykan, “Önümüzde Milletvekili seçimleri var. İnşallah CHP olarak İnegöl’den iyi bir aday, donanımlı bir aday çıkarmanız, İnegöl’ün temsili açısından bizim açımızdan çok iyi olacaktır. Biz Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu olarak, her zaman yanınızda olduğumuzu ve her konuda destek vereceğinizi, Milletvekili seçimlerinde desteklerimizi esirgemeyeceğimizi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

DERNEĞİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMUŞTUR

CHP İnegöl eski yönetimi ile iyi ilişkilere sahip olduklarını belirten Baykan, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Yeni seçilen başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Eski yönetim ile zaman zaman oturup fikir alışverişinde bulunuyorduk. Ben eski başkanımıza birçok bir şeyler sormuşumdur. Derneğimizin de her zaman yanında olmuştur. Kendilerine ve önceki yönetime teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki seçimlerde aday adayı olacak. Başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olacağımızdan emin olun diyorum.

 

MÜTEAHHİTLİK SADECE “EN ÇOK KAZANAYIM” DİYE OLMUYOR

Müteahhitlerin iyi binalar yapması gerektiğini ve böylece insanlarında güvenli olacağını belirten CHP İlçe Başkanı Engin Ekinci Başar, “Müteahhitler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Müteahhitlik sadece “en çok kazanayım” diye olmuyor. Bunun örnekleri maalesef İnegöl’de yaşanıyor. Canımız sizlere emanet. Ne kadar sağlam binalar yaparsanız, bizlerde o kadar güvende oluruz. CHP her zaman doğruların yarında yer alır ve destek verir. Yanlış yapılan işlere biz onay vermeyiz. Şimdiye kadar da İnegöl’de partimizin geliş sürecinde Organize Sanayinin yanlışlığına onay vermemiştir. Hastanenin yerine onay vermemiştir. Bunun gibi birçok şey vardır. Bozuk binalar, yanlış yapılan projelere hiç bir zaman onay vermemiştir. Biz yanlışın yanında yer almayız, doğruların yanında yer alırız. Çok kazanayım başkasının ne yaptığından bana ne mantığında olmadığınızdan eminim. Bunu biliyorum. Yakın zamanda acı bir olay yaşadık. Bundan sonraki olaylarda Müteahhitlerin doğru işleri yapmasını umuyoruz.

 

İNEGÖLLÜ MÜTEAHHİTLER YAPSAYDI MER-PA ÇÖKMEZDİ

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Turan Neşe ise, “Müteahhitler Derneği İnegöl’de alışılmışın dışında bir çizgisi var. Bir sefer yapılarla ilgili İnegöl’e getirdikleri bir anlayış, İnegöl’de mimariyi değiştirmiştir. Bu anlamda biz İnegöl halkı adına da derneğimize teşekkür ederiz. Ama Müteahhitler Derneği, hak ettiği karşılığı diğer dernekler kadar alamayan bir yapıdadır. Açıkça söylemek istiyorum. Perşembe Pazarı’nda gelişen olay sonrası oranın müteahhidini tanıyan yok. Ama biz Fahrettin Baykan’a vermiş olsaydık ihaleyi, İnegöl’ün Müteahhitlerinin buna sermaye ve güçleri yeterli. Biz CHP olarak buna inanıyoruz. Kaynakların yerinde değerlendirilmesi, demokrasinin yerinde değerlendirilmesi, katılımcı, çoğuldu demokrasi dediğimiz tamda bu. Bu ihale müteahhitlerimize verilseydi, çatı çökmezdi diye inanıyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş