Muzaffer Yılmaz’dan Kent Konseyi’ne ziyaret

İnegöl süper lise ilk mezunlarından olan Yansıtıcı Öğrenme Türkiye Direktörü Sosyolog- Yazar Muzaffer Yılmaz bir dizi incelemeler için İnegöl kent konseyini ziyaret etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.09.2014
1.168
A+
A-

               

Yürütme üyelerinin de katıldığı ziyarette İnegöl’e ait çeşitli konular ve sorunlar konuşuldu.

 






İNEGÖL ÇOK DİNAMİK VE HIZLA GELİŞEN BİR KENT

Ziyarette açıklamalarda bulunan Maltepe Üniversitesi Öğretim görevlisi olan Muzaffer yılmaz konuşmasında, “Hızlı büyümekte olan kentler çeşitli sıkıntıları da beraberinde büyütür. İnegöl’de de bunları görmek mümkün. Yabancılar ( Suriye) sorunu, ekonomik kalkınma ve girişimcilik, medyada sık sık haberlerini okuduğumuz bağımlı madde kullanımı ve ailelerde sosyal ve ahlaki problemler bunlardan bazıları. Doğup büyüdüğüm bu topraklara ve İnegöl insanına bende müspet anlamda katkı sağlamak istiyorum. Onlara birçok ülkede yaptığımız sosyal kültürel ve ekonomik kalkınma programlarını burada da yapabiliriz. İnegöl çok dinamik ve hızla gelişen bir kent, ama yapılacak çok iş var. Biz hazırız’ dedi.

 

Karşılıklı fikir alış verişi, soru ve cevaplar gündeme geldiği bu ziyaret yaklaşık iki saat sürdü. Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeleri bilgiler aldıkları bu ziyaretlerinden dolayı Sosyolog -yazar Muzaffer Yılmaz teşekkür ediyoruz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş