Öğretmenlerin yarışı sona erdi

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında ilçemizde öğretmenler arasında Masa Tenisi ve Voleybol Turnuvası düzenlendi. Turnuva finalinde kazanan takımlar madalya ve kupa ile ödüllendirildi.

Yayınlama: 20.11.2015
535
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İnegöl Kültürparkiçi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalar şenlik havasında gerçekleştirildi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR






Program ile ilgili bilgilendirmede bulunan Komite Başkanı ve Turnuva Hakemi Ergün Yılmaz, “Masa tenisi ve voleybol turnuvasına katılan tüm okul idarecilerine, öğretmenlerimize, hakem heyetimize, Belediye çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarım. Ayrıca yıllar sonra İnegöl’de bu turnuvanın yapılmasında liderlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Şube Müdürümüz Ali Doğru’ya, Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Kenan Duman’a ve Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Öğretmeni Alaattin Türk’e çok teşekkür ederim” dedi

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

10 takımın katılım gösterdiği masa tenisi müsabakalarında birinci Özel İnegöl Doğa Okulları, ikinci İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, üçüncü ise Nuh Mehmet Küçülçalık Anadolu Lisesi takımları oldu. 18 takımın kıyasıya yarıştığı voleybol turnuvasının finalinde ise İnegöl Naire Çikeyeva Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakalar sonucunda 75.Yıl İlkokulu birinci, Vehbi Koç İlkokulu ikinci, Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu ise üçüncü oldu. Dereceye giren takım ve sporcular turnuva sonunda düzenlenen tören ile madalya ve kupa ile ödüllendirildiler.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş