“Okula Kabul Bursluluk Sınavı”

Özel İnegöl Ortaokulu Kurucu Müdürü Özgen Yıldız yazılı basın açıklamasında bulunarak, 27 Şubat 2016 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Okula Kabul-Bursluluk Sınavı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yayınlama: 24.02.2016
618
A+
A-

Özgen Yıldız, yazılı basın açıklamasında, “Özel İnegöl Ortaokulu, Okula Kabul-Bursluluk Sınavımız 27 Şubat 2016 Cumartesi günü yapılacak. Kemalpaşa Mahallesi İsmail Efendi Caddesi No: 9/1 adresinde kendi okul binamız içerisinde gerçekleştireceğimiz sınavımıza katılım tamamen ücretsiz olacak ve sınavımız beş seanstan; 09:00, 11:00, 13:00, 15:00 ve 17:00 oluşacaktır. Bu yıl öğrenim hayatlarının İlkokul düzeyinde 4. Sınıf ve Ortaokul düzeyinde 5, 6 ve 7. Sınıflarında eğitimlerini sürdüren öğrenciler için düzenlediğimiz sınavımızda öğrencilerin sınavda gösterdikleri başarılarına göre eğitim bursuyla ödüllendireceğiz. Altmış soru üzerinden doksan dakikada gerçekleştireceğimiz sınavımızla başarılı öğrencileri eğitim bursuyla ödüllendirmeyi amaçlıyoruz. Sınavımıza katılabilmek için en geç 26 Şubat 2016 tarihi mesai bitimine kadar velilerimiz ve öğrencilerimizin okulumuza şahsen müracaat etmeleri veya 712 27 70 numaralı telefonumuza ulaşmaları yada  www.ozelinegolortaokulu.com  resmi internet adresimizde yer alan “Okula Kabul Sınavı” kısmındaki formu doldurarak online başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir”

 

“2005 Yılından günümüze kadar İnegöl’ümüze Abel Dershanesi olarak hizmet verdik. Geçen sürede Bireye Özgü Öğretim Modeli; ABEL METOD’u oluşturarak eğitimde İnegöl’ümüzün marka değeri olduk. İnegöl’ümüzün ilk butik dershanesi olan Abel Dershanesi’nde uyguladığımız ABEL METOD’u; “Her öğrenci bireysel farklılıklarına, ilgi alanlarına, yeteneklerine uygun yönlendirilmeli ve sadece kendisiyle yarıştırılmalıdır” yaklaşımıyla oluşturuldu ve geliştirildi. On bir yıl boyunca ülkemizin seçkin üniversitelerindeki akademisyenlerin katkılarıyla geliştirilip, güncellenen “ABEL METOD” sayesinde öğrencilerimiz kapasitelerini en üst düzeyde kullanarak Boğaziçi Üniversitesi ve Galatasaray Lisesi gibi seçkin okullara yerleşme avantajlarını yakaladılar. “ABEL METOD” bundan sonra “Çok Özel Bir Okul” sloganıyla sınırlı sayıda öğrenciye Özel İnegöl Ortaokulumuzda uygulanacaktır. Bu nedenle okulumuzda 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar olmak üzere sadece 250 seçkin öğrencimize 16 kişilik sınıflarda hizmet vereceğiz. Kişisel öğrenme stili odaları, atölye çalışmaları, sosyal etkinlikler ve Türkiye’de 2008 yılında veliye karne veren ilk kurum olma farklılığıyla eğitimde öncü olmaya devam edeceğiz” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş