Okyanus Koleji ilk velilerini ağırladı

İnegöl’de 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan ve kayıtları devam eden Okyanus Kolejleri, öğrencilerinin annelerini 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda ağırladı. 100’ü aşkın davetli, Okyanus’un kahvaltısında bir araya geldi.

Yayınlama: 10.03.2016
475
A+
A-

İnegöl’de kaliteli eğitimin yeni yüzü olmaya aday Okyanus Koleji, henüz eğitim öğretime başlamadan İnegöl’de ismini marka haline getirdi. 2016-2017 eğitim öğretim yılında Deydinler Mahallesinde doğayla iç içe olan 13 bin metrekare alandaki binasında hizmete girecek olan okulun kayıtları devam ederken, Okyanus Koleji yönetimi ilk velilerine dün güzel bir jest yaptı.

 

BU KAHVALTI GELENEKSELLEŞTİRİLECEK






Okyanus Koleji tarafından öğrencilerini Okyanus Kolejine kayıt ettiren veliler ile İnegöl’ün önde gelen isimlerinin yer aldığı 8 Mart dünya kadınlar günü kahvaltısı tertip edildi. 100’ü aşkın bayanın katıldığı kahvaltıya, Okyanus Koleji geleneksel 8 Mart dünya kadınlar günü kahvaltısı ismi verilirken, bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda daha fazla sayıda katılımla gerçekleştirileceği ifade edildi.

 

Celal İnegöl Köftecisinde düzenlenen kahvaltı öncesi katılımcılara hitap ederek bir konuşma yapan Okyanus Koleji ortaklarından Mehmet Baştürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün kutlandığını anımsattı. Yoğun programlar nedeniyle kendilerinin 9 Mart’ta bu daveti verdiklerini belirten Baştürk, “Bizler de Okyanus Koleji olarak bugün sizleri ağırlamak istedik” dedi.

 

365 GÜNÜN TAMAMI KADINLAR GÜNÜDÜR

“Kadın deyince akla çok güzel şeyler geliyor” diyerek konuşmasını sürdüren Mehmet Baştürk, “Kadın annedir, kadın eştir, kadın yoldaştır, kadın kardeştir, abladır, kızımızdır… Sizler bunların temsilcilerisiniz. Çünkü analarımız olmasa biz bugün burada olmayacaktık. Ve her anne de mutlaka evladını ve gelecek nesli en iyi şekilde yetiştirme konusunda ana kucağını açmıştır. Hayatımızda birçok günlerimiz vardır. Anneler günü, öğretmenler günü gibi. Ama biz bu günler sadece 8 Mart’ta sınırlı saymıyoruz. Esasında 365 günün tamamı kadınlar günü olarak değer alması gerekir” diye konuştu.

 

ŞİDDETİN SONA ERDİĞİ BİR YIL TEMENNİSİ

Konuşmasında kadına şiddet olaylarına da değinen ve bu olayları kınayan Baştürk, “Ben bu anlamlı günde bilhassa son yıllarda kadına şiddetle ilgili hiçbirimizin tasvip etmediği nahoş olayları hep beraber görmekteyiz. Hiçbir erkek o kadar aciz olamaz ki yanına kutsal emanet olarak teslim edilmiş olan bir bayana el hareketi yapmamalıdır. Bundan dolayı bu yılın kadına şiddetin olmayacağı bir yılın başlangıcı olmasını diliyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

ŞEHİT ANNELERİ VE EŞLERİNİ UNUTMADI

Mehmet Baştürk, şehit anneler ve eşlerini de unutmadı. Baştürk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tabi ki bir diğer konu da sizlerin bu gününüzü kutlayan birileri var. Ama eşi, evladı şehit olmuş anne ve eşler de var. Öncelikle o şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Okyanus Koleji olarak şehit anneleri ve eşlerinin de kadınlar gününü kutluyoruz. Mevlam şehit haberlerinin gelmediği günleri de inşallah hepimize gösterecektir.”

 

BU OKUL DİĞERLERİNDEN FARKLI

Okyanus Koleji ile ilgili de konuşan Mehmet Baştürk, “Eğitimci arkadaşım Erdoğan Kızmaz ve İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanımız Fahrettin Baykan ile birlikte 1 yıldır özel okulla ilgili çalışmamız vardı. Şuanda çalışmanın son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. Deydinler yolu üzerinde 13 bin metrekare alan üzerinde 36 derslikli anaokul, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi olan ve bahçesinde spor salonu, halı sahası, yüzme havuzu, botanik ve hobi bahçeleri ile küçük bir mini hayvanat bahçesi olan, öğrencilerimizin kuşları, kedileri, tavşanlarıyla ilgilenebileceği okulumuz önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmete girecek. Bizler 30 yılı aşkın süredir İnegöl eğitimine hizmet ediyoruz. Bir birikimimiz ve tecrübemiz var. Bu bilgi ve birikimimizi de hayatımızın kalan kısmında değerlendirmek için bu yola çıktık” dedi.

 

DÜNYA 1’İNCİSİ OLACAĞIZ

Okyanus Koleji ile hedeflerinin önce İnegöl 1’incisi, sonra Bursa 1’incisi, ardından Türkiye 1’incisi ve sonra Dünya 1’incisi olmak olduğuna vurgu yapan Baştürk, “Daha önce görev yaptığımız okulları da 1’inci okul yaparak görevden ayrıldık. Ben 12 yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptım ve 12 yılda İnegöl Bursa’da 11’inci sıradayken 1’inci sıraya yükseldi. Şimdi de bu gücümüz ve enerjimizle sizin çocuklarınıza özel bir kurumda hizmet vereceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

Kahvaltıya katılan tüm bayanlara kadınlar günü nedeniyle çiçek takdimi de yapıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş