OKYANUS’TAN MOTİVASYON SEMİNERİ

Uzman Psikolog Doktor Ö. Faruk Öndağ, İnegöl Okyanus Koleji öğrencilerine Sınav Kaygısı ve Motivasyon konulu seminer verdi.

Yayınlama: 17.11.2016
918
A+
A-

Özel İnegöl Okyanus Ortaokulu ve Anadolu Lisesi Öğrencilerine TEOG ve YGS sınavları öncesi gruplar halinde kendi deyimiyle seanslara alan Dr. Ö. Faruk Öndağ, öğrencilerle  sınava dair çalışmalar yaptı.

 

Her grubu 2’şer seanslar halinde alanÖndağ,sınav kaygısını nasıl yenebileceklerini, sınav esnasında zor sorularla nasıl başa çıkabileceklerini ve motivasyon ile ilgili olarak yapması gerekenleri öğretti.






 

SEVEREK DİNLEDİLER

Seminer deyince öğrencilerin isteksizce gittikleri çalışmalardan Dr. Faruk Öndağ’ın  akıcı üslubundan dolayı ilgiyle ve severek dinledikleri ve seanslardan oldukça mutlu  ayrıldıkları gözlendi.

 

Uzman Psikolog Doktor Ö. Faruk Öndağ, her seanstan sonra kendisine ait kitapları da öğrenciler için imzaladı.

 

Ö. FARUK ÖNDAĞ KİMDİR?

 Dr. Ö.Faruk Öndağ,1970 Ankara doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İnegöl’de yapan Dr. Öndağ, Lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde, ihtisasını, Siyami Ersek GKDC Hastanesinde premedikasyon (hastaları operasyona psikolojik ve farmakolojik olarak hazırlama) konulu tezini sunarak tamamladı. Yüksek Lisansını İstanbul Ticaret Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında gerçekleştirdi. “OKS Sınavında Öğrencilerin Sınanma Stresi ile Sınav Başarısı Arasındaki İlişki” konusunda tez çalışmasında bulundu. Lisans sonrası EMDR ve Bilinçli Hipnoz eğitimleri aldı. Dr. Öndağ; öğrenme süreci üzerine bireysel danışmanlık çalışmalarının yanında, branşı ile ilgili “Okul, dershane, kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşlarda” verimli ders çalışma, öğrenme ve konsantrasyon teknikleri, motivasyon, liderlik, zaman ve stres yönetimi, relaksasyon eğitimleri ve iletişim konularında seminer ve eğitim vermektedir.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş