Birgül CHP gençliğine aday

12 Aralık 2015 tarihinde yapılacak CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimleri için Melis Birgül adaylığını açıkladı.

Yayınlama: 03.12.2015
700
A+
A-

 

Önceki akşam Sedir kafe de düzenlenen tanıtım programına CHP İlçe başkanı Halil Büyükışıklar, CHP Gençlik Kolları mevcut başkanı Muzaffer Atilla, eski Başkanlardan Ufuk Savur ve Murat Karadayı, CHP Bursa İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Sercan Akderin, Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Adayı Damla Acar ile gençler katılarak, destek verdiler.

 






BİR YAPIYI HAREKETE GEÇİRMEK İÇİN ADAYIM

Adaylığını açıklayan CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkan Adayı Melis Birgül, “Öncelikle aramıza katılan ve benim adaylık açıklamama destek veren, Sayın partili büyüklerime ve uzun yıllar beraber omuz omuza mücadele verdiğimiz yoldaşlarıma, İnegöl’ün bütün köyü ve mahallerinden ve Bursa’dan buraya kadar gelen çok değerli arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim. İnegöl doğumlu ve 4 çocuklu bir ailenin en büyük evladıyım. Lise mezunu ve Özel sektörde yöneticilik yapmaktayım. 6 yıldır Partimizin vermiş olduğu tüm görev ve eylemlerde en ön saflarda omuz omuza; haksızlığa, zulme ve baskıcı rejime karşı dimdik yürümeye çalıştım. Güçlü bir gençlik için partimizden küstürülmüş ne kadar üye ve yurttaşımız varsa; partimize kazandırmak için ve partimizi İnegöl’de en üst sıralara taşımak istiyorum. Hep beraber; güçlü bir gençlikle daha güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi için güçlü bir yapıyı harekete geçirmek için Adayım!” dedi.

 

BİZ HAZIRIZ

Neden aday olduğunu açıklayan Birgül, “Ana kademe baskısı altında kışla disiplinine sokulmak istenen gençliğin sesi olmak için, ayrıştıran bölen kutuplaştıranlardan değil sevgi ile yol yürüyen bir yapıyı oluşturmak için, sindirilmeye, bastırılmaya ve yandaş olmaya zorlanan gençliğin yarınlarına sahip çıkmak için, Meydanlarda afiş poster bayraklamalarla değil bilimsel projelerle insanlığa katkı sunmak için, unutturulmaya çalışılan Atatürk ilke ve inkılâplarına, yasaklanan ulusal bayramlarımızda tekrar üreten gençlik için, meydanlarda olmak için, İnegöl’ü bir adım öteye götürmek için, Zulme karşı Zülfikar olmak için Dostla tokalaşan; hainden hesap soran ve hesaplaşan bir yapı için, İnsanlık için gelecek için mücadele vermek isteyen tüm yoldaşlarıma sesleniyorum; “hiçbir genç görevsiz kalmayacak sorumluluk isteyen tüm arkadaşlarımıza görev vereceğiz ve sahip çıkacağız!” Biz hazırız, bu yüzden Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda ve gösterdiği hedefteyiz .Cumhuriyet Halk Partisinde görev almak isteyen tüm yoldaşlarımızı bekliyoruz. Ve yüksek bir sesle haykırıyoruz; biz hazırız” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş