Yiğitköy de tretuvara kavuştu

Kırsal mahalleleri şehir standartlarına ulaştırmak için hizmetlerine devam eden İnegöl Belediyesi bir çalışmaya da Yiğitköy Mahallesinde imza attı.

Yayınlama: 13.05.2015
647
A+
A-

Yeni mahallelerde özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak alt yapıdan üst yapı çalışmalarına, çocuk parklarından köprü yapımlarına kadar pek çok alanda hizmet götürmeye çalışıyoruz diyen  Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit,Yiğitköy Mahallesinde gerçekleştirilen tretuvar çalışmalarını yerinde inceledi.

 

800 METREKARE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÜZENLEMESİ YAPMAKTAYIZ

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “İnegöl Belediyesi olarak Yiğitköy mahallemizde kilitli parke taşı uygulaması yapmaktayız. Bildiğiniz üzere 30 Mart yerel seçimlerinden sonra İnegöl’ün 91 köyü ve 4 beldesi İnegöl’e kırsal mahalle olarak bağlandı. İnegöl Belediyesi olarak bu kırsal mahallelere hizmet götürmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bugün de Yiğitköy Mahallesinde yaklaşık 800 metrekare kilitli parke taşı düzenlemesi yapmaktayız” dedi.






 

PARKE DÖŞEME İŞLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Yiğit; “Daha önce İl Özel İdarenin 50 köyümüzde yapmış olduğu kilitli parke taşı yardımları vardı ama bu parkelerin döşeme işleri yapılmamıştı. İnegöl Belediyesi olarak bu eksik kalan kilitli parke taşı döşeme işlerini yapıyoruz. Yaklaşık 30 mahallemizde bu kilitli parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. 20 mahallemizde ise yaptığımız plan ve program çerçevesinde parke döşeme işlerini gerçekleştireceğiz” dedi.

 

İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI ADINA ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTMEKTEYİZ

İnegöl Belediyesi olarak kırsal mahallerimizin ihtiyaçlarının neler olduğunu bilmekteyiz diyen Yiğit; “Belirli bir plan ve program çerçevesinde bu ihtiyaçların karşılanması adına çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İnegöl Belediyesi’nin gücünü kırsal mahallerimize götüreceğimiz hizmetler ile göstermiş olacağız. Bugün burada yapılan çalışmanın Yiğitköy Mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş