‘Sultan Sohbetleri’ İnegöllü vatandaşlara geniş dini bilgiler sunmaya devam ediyor

Yayınlama: 05.05.2024
141
A+
A-

Kasım Efendi Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Serhendi Dergahı tarafından Cumartesi akşamları düzenlenen ‘Sultan Sohbeti’ devam ediyor. Derneğin bu haftaki konuğu Molla Mahmut Kaya oldu. Kaya, İnsanlığın yaradılışını, yaradılış gayesini ve şeytanın hilelerini kapsayan yaklaşık 2 saatlik sohbet ile vatandaşlara hitap etti.

Dini sohbetler, ilim dersleri ve irşad programları ile İnegöllülere hizmet eden Kasım Efendi Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Serhendi Dergahı’nın cumartesi akşamları düzenlediği ‘Sultan Sohbetleri’ dini sohbetleri devam ediyor.

Cumartesi günleri Akşam Namazı’nın hemen akabinde başlanan ‘Sultan Sohbetleri’, değinilen konular ve ilmi bilgilerle vatandaşlara dini anlamda geniş bilgi yelpazesi sunuyor.






‘Sultan Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu, ülke genelinde tanınan Molla Mahmut Kaya oldu. Kaya, Kasım Efendi Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Serhendi Dergahında düzenlenen program ile, İnsanlığın yaradılışını, yaradılış gayesini ve şeytanın hilelerini kapsayan yaklaşık 2 saatlik sohbet ile vatandaşlara hitap etti.

Sohbetin ardından sohbete katılan vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş