‘Kahve Aşkına’ hizmete açıldı

Yayınlama: 21.04.2024
194
A+
A-

Ege Bölgesi başta olmak üzere şubeleşerek Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan ‘Kahve Aşkına’ firması, İnegöl’deki şubesini hizmete açtı. Görkemli açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye’nin büyüyen işletmelerinden biri olan ‘Kahve Aşkına’ Egeden başlayıp Türkiye’ye genelindeki şubeleşme çalışmalarına İnegöl ile devam etti.

Kozluca Yolu üzeri Nova Park AVM içinde İnegöllü vatandaşların hizmetine açılan ‘Kahve Aşkına’ için görkemli açılış töreni düzenlendi.

Düzenlenen açılış törenine Milletvekili Ayhan Salman, İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, işletme sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı.






Bilal Timagur ve Semih Yavuz ortaklığında hizmete açılan ‘Kahve Aşkına’ nın açılış töreninde Belediye Başkanı ve Kaymakam Eren Arslan açıklamalarda bulunarak işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Daha sonra açıklamalarda bulunan işletme sahiplerinden Bilal Timagur, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle açışımıza katıldığınız için siz değerli büyüklerimize ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi Ege’de serüvenine başlayan ve ülkemiz genelinde şubeleşerek Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ‘Kahve Aşkına’ markası, vatandaşlarımız tarafından benimsenen önemli firmalardan biri oldu. Bizlerde vatandaş memnuniyetinin önde olduğu ‘Kahve Aşkına’ firmamızın İnegöl şubesini açarak, İnegöllü vatandaşlarımızın da bu hizmette faydalanmasını istedik. Firmamızda sadece ‘kahve’ değil, kahvesi bahane ama mutfağı şahane diyebileceğimiz bir dizi lezzete sahip. Dünya mutfaklarının da yer aldığı işletmemizin, İnegöl’e ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş