Ömürcan Çorum’a kiralandı

Geçtiğimiz sezon İnegölspor’un en formda futbolcularından biri olan Ömürcan Yıldırımlı, sezon sonuna kadar 3. Lig 3.Grup ekiplerinden Çorum Belediyespor’a kiraladı.

Yayınlama: 05.01.2016
418
A+
A-

Sezon başında Serhat Güller tarafından fazla forma şansı bulamayan 22 yaşındaki Ömürcan Yıldırımlı, teknik direktörlüğe Taşkın Güngör’ün gelmesi ile forma şansı bulmaya başlamıştı. Sürekli 11’de forma şansı bulamayan genç futbolcu, bu sezon sadece 12 mücadeleye çıktı ve toplamda 264 dakika görev aldı. 2 Müsabakaya ilk 11’de başlayan genç oyuncu, 10 müsabakada ise oyuna sonradan girdi. Gen futbolcu bu sezon aldığı süre zarfında gol üretemedi.

GEÇTİĞİM YIL PERFORMANSI

Geçtiğimiz yıl İnegölspor ile 39 müsabakaya çıkan Ömürcan Yıldırımlı, 30 müsabakada ilk 11’de yer alırken, 9 müsabakada ise oyuna sonradan dâhil oldu. Geçtiğimiz yıl 2452 dakika sahada görev alan Yıldırımlı, oyunda kaldığı süre içerisinde toplam 3 gol attı.






 

TARAFTAR TEPKİLİ

Geçtiğimiz yıl gösterdiği performans ile takımın en iyileri arasına giren Ömürcan Yıldırımlı, genç yaşına rağmen taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Sezona yeni teknik direktör ile girilmesinin ardından genç oyuncunun performansında düşüş yaşadığı gözlemlenmişti. Bu sezonun ilk devresinde düşüş potasının hemen üzerinde yer alan temsilcimizin Ömürcan Yıldırımlı’yı kiralaması ise taraftarlarca tepki ile karşılandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş