OSB Kavşağı bayram sonrası

Yapılan kavşak ve sinyalizasyon çalışmaları ile birlikte kazaların minimize edilmesi ile rahat bir nefes alan Bursa-Ankara karayolunda bir çalışma daha gün saymaya başladı. Özellikle kış aylarında sisli günlerde zincirleme kazaların yaşandığı OSB Kavşağındaki düzenleme çalışmaları Kurban Bayramı sonrası başlıyor.

Yayınlama: 23.09.2014
799
A+
A-

İnegöl’ün trafik kazaları noktasında kara noktalarından olan OSB Kavşağında da nihayet düzenleme çalışmaları başlıyor. Oylat, Kurşunlu ve Avarlar Kavşağında yapılan çalışmaların ardından bu kez de OSB ışıklarında yapılan çalışmaların Kurban Bayramı sonrası başlayacağı açıklandı.

 AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve beraberlerindeki heyet, İnegöl’de ağız ve diş sağlığı konusunda başarılı çalışmalara imza atan İnegöl Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu’nu dün makamında ziyaret ederek vatandaşlardan alınan olumlu tepkilerden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

 SON DERECE MEMNUNUZ






Burada birçok konuda önemli açıklamalar yapan Şahin şunları söyledi: Bugün İnegöl Diş Hastanemiz Başhekimliği ve yöneticilerini ziyaret ettik. 2009 yılından bu yana burada başarılı bir şekilde operasyonlarını yürüten ve İnegöl’ümüzün Devlet Hastanesi’nden ayrıldıktan sonra ayrı bir birimde ağız ve diş sağlığına hizmet eden Başhekimimiz Tahsin Hasanoğlu, yönetici kadrosu ve diş hekimlerimiz hakikatten başarılı bir şekilde İnegöl’ümüzün ağız ve diş sağlığına hizmet ediyorlar. Ağız ve diş sağlığının önemini, bakımını ben biliyorum. Zaman zaman okullarda programlarda da başlangıçlarına iştirak ediyorum. Okullardan başlamak üzere özellikle Sağlık Bakanlığımızın diş fırçası ve diş macunu hediye ederek başlatmış olduğu açıklama ve tanıtım propagandalarına eşlik ediyorlar. Çünkü ağız ve diş sağlığının önemini toplumumuza anlatmak, bilinçlendirmek, özellikle sağlıklı iken onu korumanın bilincini aktarmak için çok ciddi çalışmalar yapıyorlar. Ben bu konuda ilçe halkımız adına, İnegöllü hemşerilerimiz adına müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Buradaki hastanemiz 30 hekim kapasitesi ile hizmet verebilecekken şuanda 22-23 hekim ile hizmet veriyor. 4 hekimi de saat 4’ten sonra çalışan arkadaşlarımıza saat 00.00’a kadar hizmet vermeye çalışıyor. Burada kapıda da girerken de görüyoruz, bir şikâyet olduğunda anında bize geliyor. Bir memnuniyet hâsıl olduğunu özellikle ilk tedaviden, kontrolden sonra sonuna kadar aynı hekim tarafından tedavilerin yaptırıldığı, dolguların, bakımların, diş çekimlerin ve temizliklerin güzel bir şekilde halkımıza uygulandığını görmekten siyasiler olarak son derece memnunuz.

 HEMŞERİLERİMİZ BİZDEN HİZMET BEKLİYOR

Bir takım aksilikler yaşadık ama bu aksilikleri yaşasak da bu zorlukları aşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu eksiklikler sadece İnegöl’de değil Türkiye’nin her yerinde oluyor. Bursa’mızın merkezinde diğer ilçelerde de oluyor. Örneğin Yenişehir’de Sosyal Güvenlik Merkezi’ni yapan müteahhit yüzde 90’lık kısmını yapmasına rağmen bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Yine Kemalpaşa da aynı şekilde. Bursa’da Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi uzun yıllar çok büyük problemler yaşadı. Bu içinde bulunduğumuz süreçten etkilenen biz de oluyoruz ama nasıl ki devlet hastanesinde problemi aşıp bugün bitirip Allah kısmet ederse Kasım ayının ilk haftasında da Sayın Başbakanımızın teşrifleri ile açılışa hazır hale getirdiysek Diş Hastanemizi de o noktada hazır hale getireceğiz. Çünkü İnegöllü hemşerilerimiz bizden hizmet bekliyor, siyaset kurumundan hizmet bekliyor. Bize de destek veriyorlar. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 72’lik oy nispeti bizi hiçbir zaman ağlanmadan, sızlanmadan, hiç kimseyi bir yere şikâyet etmeden çözüm bulmaya, kaynakları olanca gücümüzle İnegöl’e transfer etmeye zorluyor. Çünkü Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde başarılı bir şekilde hemşerilerimiz Sayın Başbakanımıza Cumhurbaşkanı olma yolunda destek verdiler. Biz de bunun altında kalmamak için ben Milletvekili olarak Belediye Başkanımız Belediye Başkanı olarak, ilçe başkanımız siyaset kurumu olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Eğitim kampüsümüzde yeni liselerimizle eğitim sezonunu açtık. Gençlik Merkezimiz çok yakın bir zamanda bitmek üzere.

 OSB KAVŞAĞINDA ÇALIŞMALAR BAYRAM SONRASI BAŞLAYACAK

OSB Kavşağı’nın ihale çalışması sonuçlandı. Bayram geldiği için inşaat çalışmalarına bayram sonrası başlayacağız. Bayramda trafiği aksatmak istemiyoruz. Karayolları da biz de aynı şekilde arzu ettik. Bu bölge çok yoğun bir şekilde çalışacak. Özellikle doğu-batı aksında Ankara, Bursa, İzmir, Kütahya, Afyon yolu aksamasın diye. İnşallah bayram sonrası hemen burada temel atma ve kazı işlemlerine başlayıp köprülü kavşağı çok modern bir şekilde ulaşım kolaylığı için hizmete alacağız. İnegöl-Yenişehir yolu devam ediyor. Kısmet olursa Alanyurt bölgesinde oradaki elektrik direklerinin, trafoların, yer altında döşeli doğalgaz ve telefon hatlarının nakledilmesinden sonra İnegöl’den Hamzabey’e kadar duble yol çalışması başlayacak. Onlarla ilgili süreci de hızlandırıyoruz. Bu hizmetleri de vatandaşımızın bize vermiş olduğu yüzde 72’lik desteğe mahcup olmamak için çalışıyoruz.

 İNEGÖL’ÜN 3’TE 1’İ DİŞ HASTANESİNDEN HİZMET ALDI

01 Ocak 2014 ile 15 Eylül 2014 tarihleri arasında diş hastanemize 95 bin müracaat yapılmış. Yani yaklaşık 3 kişiden 1’i İnegöl Diş Hastanemize müracaat etmiş. 22 bin 873 diş çekimi gerçekleşmiş. Nüfusumuzun yüzde 10’u dişini çektirmiş. Demek ki burada bizim ağız ve diş sağlığını daha çok tanıtmamız gerekiyor. Özellikle ilkokuldan hatta anne karnından evde daha çok anlatmamız gerektiğini anlıyorum. Kanal tedavisi sayısı 3 bin 486, protez sayısı 13 bin 192, hareketli protez sayısı 3 bin 662, dolgu sayısı 16 bin 734, panaromik film sayısı da 14 bin 436 olarak gerçekleşmiş. Genel anestezi olan hasta sayısı da 55. Başhekim Beyden aldığımız bilgiye binaen demek ki diş hastanesi sadece diş hastanesine müracaata gelenleri değil devlet hastanesinde yatan engelli ve özürlü hastalarımıza giderek yerinde hizmet verdiği gibi bundan sonra Kamu Hastaneleri Birliği ve İl Sağlık Müdürlüğümüz ile yapılan protokol sonucu evde yatan, dışarıya çıkamayacak durumda olan hastalarımıza da hizmet verecek. İşte devlet budur. Devlet vatandaşın ayağına giden bir aygıttır. Devlet aygıtı böyle bir şey. AK Parti hükümeti ile birlikte sadece hastaneye gelerek değil yatıyorsanız devlet hastanemizde, yatıyorsanız evinizde size hizmeti getirmektir. Bu ekibi yürekten kutluyorum. Bize de onlara enerji vermek, daha memnun olacakları çalışma ortamı hazırlamak ve bu memnuniyetin katsayısını yükseltmek kalıyor. Başhekimimiz ve ekibine teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. İnşallah seçimlere kalmadan da yeni diş hastanemizde hizmet vermelerini ümit ediyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş