Otobüs çıkmayınca vatandaş yürüdü

İnegöl’de yoğun kar yağışı hayatı felç ederken, dün sabah işe gitmek için Baykoca Mahallesinde durağa çıkan vatandaşlar dakikalarca otobüs bekledi. İddiaya göre İNULAŞ’a ait otobüslerde zincir veya kış lastiği olmadığı için Baykoca yokuşu çıkamadı. Durakta bekleyen vatandaşlarda mecburen aşağıda bekleyen otobüslere yürümek zorunda kaldı.

Yayınlama: 01.01.2015
628
A+
A-

Uzun yıllar sonra yoğun kar yağışı ile karşı karşıya kalan İnegöl’de aralıksız yağan kar, hayatı durma noktasına getirdi. Maddi hasarlı birçok kazanın yaşanmasına neden olan kar yağışı araç sahiplerinin yanı sıra yayaları olumsuz etkiledi.

 






Baykoca Mahallesinde sabah işlerine gitmek için otobüs duraklarına çıkan vatandaşlar dakikalarda beklemesine rağmen otobüs gelmedi. Otobüslerin mahalleye çıkan yokuşu tırmanamadıkları için duraklara ulaşamadığı öğrenen vatandaşlar, yaklaşık 2 kilometre yürüyerek halk otobüslerine ulaştılar.

 

Zincir veya kış lastiği takılı araçların rahatlıkla çıkabildiği yokuşu otobüslerin neden çıkamadığına anlam veremediklerini ifade eden vatandaşlar, İNULAŞ yetkililerine seslenerek araçlara kış lastiği veya zincir takılmasını talep ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş