Özdilek’ten aşure ikramı

Özdilek İnegöl açılışının 14. Yılı olması ve muharrem ayı nedeniyle 7 Kasım Cumartesi günü misafirlerine aşure ikramında bulunacak.

Yayınlama: 07.11.2015
489
A+
A-

Özdilek İnegöl AVM, açılışından bu yana satışını yaptığı ürünlerdeki indirimler ve kampanyaların yanı sıra etkinlik ve sosyal yardımlaşma faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

1971 yılında, iki adet dokuma tezgâhı, beş personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa’da yola çıkan Özdilek, bugün yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi, günlük 40 ton pamuk ipliği üretim kapasitesi ve Alışveriş Merkezleri ile tekstil ve perakende sektörlerinde hizmetine devam etmektedir. Üretim kapasitesi ve kalitesiyle havlu bornoz ve ev tekstili tesisleri ile sektöründe, Türkiye’de öncü dünyada ilk 10 firma arasında yer almaktadır. 






 

Tekstil ve perakende Sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek 1983 yılında Bursa Alışveriş Merkezi ile perakende sektörüne girmiş olup, bugün 9 Alışveriş Merkezi, 6 Hipermarket, 3 Departman Mağaza ve 48 Ev Tekstil mağazası ile hizmet vermektedir. Ayrıca 2003 yılında İzmir’de beş yıldızlı, 219 odalı oteli ile turizm sektörüne giren Özdilek, bugün Wyndham Grand İzmir ve Wyndham Grand Levent otelleri, İstanbul Özdilek Center İş Merkezi ve toplam 6.500 çalışanı ile Türkiye’nin marka değeri en yüksek şirketleri içinde ilk 100 firma arasında yer almaktadır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş