Özel öğrencilerin spor şenliği

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Amatör Spor Haftası dolayısı ile 23 yaş üstü engelli öğrencilere yönelik olarak Kapalı Spor Salonu’nda spor şenliği düzenlendi.

Yayınlama: 15.10.2015
532
A+
A-

Dün saat 10.30’da Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü antrenörleri nezaretinde spor yapan engelli öğrenciler, gönüllerince eğlendiler.

 

ÖNEMLİ OLAN ONLARIN EĞLENMELERİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, “Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında İnegöl’deki engelli öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenledik. Bugün sabah saat 09.00’da başlayıp, öğlen pasta ikramıyla son bulacak. Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 23 yaş üstü engelli arkadaşlarımıza geçen seneden beri haftada bir gün salonumuzu tahsis ediyoruz. Salonumuzda görevli olan bütün antrenörlerimiz burada arkadaşlarımıza hizmet veriyor. Tabi spordan daha çok onların eğlenmiş olmaları, fiziki olarak enerjilerini atmaları daha önemli. Yoksa onlarda sporcu yetiştirmek gibi bir gayemiz yok. İnegöl’de engellilerle alakalı bir spor kulübümüzde var. Kulüp adına yarışmalara katılıp derece alan engelli sporcularımızda bu arkadaşlarımızın içinde var. Bugün Halk Eğitim Merkezi ile birlikte güzel bir etkinliğe imza atacağız. İnegöl’de 33 amatör spor kulübü var. Amatör Spor Haftası nedeniyle onlarında haftalarını tebrik ediyorum. Engelli arkadaşlarımızla da burada güzel bir gün geçireceğimize inanıyorum. Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze ve personeline teşekkür ediyorum. 23 yaş üstü engellilerin eğitim gördüğü Türkiye’de başka bir kurum olmadığını biliyorum. O yüzden de İnegöl’ün bir farkı ortaya çıkmış oluyor. Biz de spor aktivitelerine yardımcı oluyoruz. Yardımcı olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

YARIŞIN ULUSLARARASI OLMASINI HEDEFLİYORUZ

Ankara’da meydana gelen menfur olay nedeniyle birçok etkinliği iptal ettiklerini belirten Yücel, “Ama bugün itibariyle İnegöl’deki bazı okullarda başlattığımız etkinliklerimiz var. Şuanda İmam Hatip Ortaokulumuzda raket sporları şenliği var. Yarın aynı şekilde koşumuz var. Cuma günü masatenisi etkinliğimiz olacak. Pazar günü de İnegöl Belediyemizle birlikte organize ettiğimiz Bisiklet Yarışı var. Ve uluslararası olmasını da hedeflediğimiz bir yarış. Bu yarışa herkesin katılımını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

SPOR ETKİNLİKLERİ YIL BOYUNCA DEVAM EDİYOR

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ise, “Bilindiği gibi 23 yaş üstü engelli bireylerimize yönelik Halk Eğitim Merkezimiz tarafından 4 yıldır okul şeklinde kurslarımız devam ediyor. Haftada bir gün İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzle ortaklaşa burada spor etkinlikleri yapıyoruz. Bu hafta da Amatör Spor Haftası nedeniyle İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzün etkinliklerine engelli öğrencilerimiz katıldılar. Gün boyunca burada spor aktiviteleri yapacaklar. Yıl boyunca İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzle birlikte engelli öğrencilerimize yönelik spor etkinlikleri devam etmekte. Bunun dışında İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzle beraber bütün spor kurslarını birlikte organize ederek açıyoruz. Dolayısıyla lisanslı sporcu sayısını artırma yönünde de beraber işbirliği içinde kurslarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş