Posoflular anneleri unutmadı

Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Anneler Günü nedeni ile İnegöl Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirerek, çiçek dağıttı.

Yayınlama: 12.05.2014
1.333
A+
A-

Annelerin dünyanın en değerli varlığı olduğunu ifade eden Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Yurdaer Ekici, kendilerinin de günün anlam ve önemi nedeniyle huzur evinde bulunduklarını ifade etti.

 

DÜNYANIN EN DEĞERLİ VARLIĞI; ANNE






Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Yurdaer Ekici, “Bugün dünyanın bizim için en değerli olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor ve annelerimizin ellerinden saygı ve sevgilerimle öpüyorum. Cennet annelerimizin ayakları altında olduğu için, bizde bugün annelerimizi huzur evinde ziyaret etmek istedik. Tüm dünyadaki anneler, hepimizin annesi. Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Anne dünyanın en değerli varlıklarından biri. Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak, bugün ki etkinliğimizi, İnegöl Huzurevi’ndeki annelerimizi ziyaret ederek değerlendirmek istedik. Gerçekten çok mutlu bir zaman dilimi geçiriyoruz. Çok duygulu anlar yaşıyoruz. Tüm dünyadaki annelerimize saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyor ve ellerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş