Ringin başarılı eldivenleri rakip tanımıyor

2012 Yılında kurulan, katıldıkları resmi ve özel turnuvalarda önemli başarılara imza atan Efe Boks Spor Kulübü İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 20.02.2016
332
A+
A-

Ziyarette, kulüp başkanı Haşim Zengi’nin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve kulüp antrenörü ile birlikte Efe Boks Kulübü’nün dünya 3.’sü boksörü Hilal Kandemir ve kulübün diğer sporcuları da hazır bulundu.

 

Efe Boks Spor Kulübü Başkanı, yönetici ve sporcularına hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Belediye olarak gerek Belediyespor bünyesinde sürdürdüğümüz çalışmalar ile gerek amatör takımlarımıza gerekse okul takımlarımıza ciddi anlamda verdiğimiz destek ve katkılar ile her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya çalışıyoruz. Özellikle şehrimizdeki 57 bin ilk, orta ve lise öğrencisinin çeşitli spor dalları ile uğraşmaları için şehrin farklı noktalarında sahalar ve salonlar yapıyoruz. Bunu da taçlandırmak için turnuva ve organizasyonlar düzenliyoruz. Gençlerimizin her hangi bir spor dalıyla uğraşmaları ve onların sağlıklı bir nesil olarak yetişmeleri amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.






 

Aktaş; “Efe Boks Kulübü bizi daha önce çalışmalarından ve başarılarından haberdar etmişti. Aynı zamanda yine kendileri ile daha önce yaptığımız istişarelerde çalışmalarına destek ve katkı vereceğimizi belirtmiş, özellikle bu maksatla İnegöl’de bir organizasyon yapabileceğimizi de ifade etmiştik. Bilindiği üzere Belediyespor bünyesindeki 10 branşın içinde boks dalı yok. Bundan dolayı şehrimizde düzenlediğimiz bu türlü etkinliklerle farklı bir spor branşının heyecanını belediye olarak yaşatmak istiyoruz. Sağ olsunlar kendileri de sağladığımız destek ve katkılar dolayısıyla bugün bizlere teşekkür ziyaretine geldiler. Ayrıca kendileriyle İnegöl’de yapmak istediğimiz boks turnuvası ile alakalı da istişarede bulunduk” dedi.

 

Sporla meşgul olan zihinler ve bedenler kesinlikle şehrine ve ülkesine faydalı olur diyen Aktaş; “Çocuklarımızın spor yapması için her bireyin fedakârlık yapması gerektiğini ve bu tip organizasyonların yapılması ve desteklenmesi ile gençlerimizin spora ilgi ve alakalarının artacağını düşünüyorum. Son olarak bugün beni gerçekten ziyaretleri ile onore eden kulüp yöneticilerine ve sporcu kardeşlerime huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Ziyarette konuşan Efe Boks Spor Kulübü Başkanı Haşim Zengi ise; ”Öncelikle bizleri kabul ettikleri için başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz yeni kurulan bir kulübüz. Yaklaşık üç yıllık bir çalışma dönemine büyük başarılar sığdırdık. Gördüğünüz gibi sporcularımız arasında dünya 3.’sü olmuş kardeşimiz de var. Başkanımızın bizim üzerimizde emeği çok büyük. Biz Bursa’da olmamıza rağmen başkanımızın yakın ilgi ve alakasını her zaman gördük. Daha önce de kendilerini ziyarete gelmiş ve kulübümüz ile ilgili sıkıntı ve eksikliklerimizi kendilerine iletmiştik. Başkanım sağ olsun çözüm noktasında bizlere çok yardımcı oldu. Sporu seven ve amatör sporun her zaman yanında olan Belediye Başkanımız, bizim için büyük bir şans. Türk boksuna verdiği desteklerden dolayı huzurlarınızda başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Haşim Zengi tarafından günün anısına el dokuma Alinur Aktaş portresi, plaket ve kulübü simgeleyen boks eldiveni Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a takdim edildi. Ayrıca kendisine hediye edilen Boks eldivenlerini giyen Başkan Aktaş sporcular ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş