Saadet’ten eğitim semineri

Saadet Partisi Genel Merkezi, teşkilat mensuplarına yönelik tüm illerde teşkilat eğitim programlarını başlatılmasının ardından, Saadet Partisi Bursa Eğitim Başkanlığı, İnegöl’de dahil olmak üzere bütün ilçelerde eğitim semineri düzenledi.

Yayınlama: 08.12.2015
405
A+
A-

İnegöl’deki seminerlere ise Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Saadet Partisi Genel Merkez Eğitim Komisyonu Hatibi Şemsi Başarkan, Saadet Partisi Bursa Teşkilatlanma Başkanı İsmail Özdemir, İlçe Başkanı Ertan Sütcü ve çok sayıda genç katıldı.

 

Pazar günü kahvaltı programı ile başlayan eğitim seminerleri dört oturum olarak gerçekleştirildi. Kadın Kollarına ise eğitimciler farklı bir salonda seminer verdiler. 






 

Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, “Temel Esaslar” konulu semineri, Genel Merkez Eğitim Hatibi Şemsi Başarkan “Siyasi Rakiplerin Zihniyeti ve Stratejileri” konulu semineri işlerken, Bursa Teşkilat Başkanı İsmail Özdemir ise seminerinde “Avrupa Birliği Süreci ve Tuzaklar” konusunu işledi. Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütcü ise, “Güncel meseleler ve Saadet Partisi” konulu seminerinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

 

Yapılan eğitim seminerlerinden sonra ise Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın tarafından, İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Resul Cerhal ve ekibine başarı sertifikası verildi. 

 

Eğitim seminerlerinden sonra bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ertan Sütcü, gelinen süreçte Saadet Partisi olarak her değindikleri konuda haklı çıktıklarını belirterek, “Bizler Saadet Partisi olarak bu ülkenin teminatıyız, can simidiyiz. Bizim çalışmalarımız ve gündeme etkimiz sayısal değerlerle ifade edilemez. Onun için bizler her zaman bu ülke için faydalı işler yapmaya hazır olarak bekleyeceğiz. Bu eğitim çalışmalarımız bu hazırlıklarımızın göstergesidir. Bu eğitim faaliyetleri devam edecektir. İnşallah Aralık ayı sonunda Yalova Armutlu’da üç gün sürecek bir eğitim kampımız daha olacaktır” dedi. 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş